23 Δεκεμβρίου, 2014

Το Δάσος των Ευχών και της Ελπίδας στην «Ονειρούπολη»

Το Δάσος των Ευχών και της Ελπίδας στην «Ονειρούπολη» 

Το Δάσος των Ευχών και της Ελπίδας στην «Ονειρούπολη» Δράμας

«Το Δάσος των Ευχών και της Ελπίδας» είναι ένας ξεχωριστός παραμυθένιος χώρος στην «Ονειρούπολη» Δράμας που έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών της. Εδώ τα πλάσματα του παραμυθιού φροντίζουν ώστε η αγάπη να αγκαλιάζει όσους περπατάνε στο δικό τους δάσος.. Γεμίστε χαμόγελα και ευχές το δάσος τους και η καρδιά της λίμνης θα ξεκλειδώσει το όνειρο.. Τα στολίδια στα δέντρα του «Δάσους των Ευχών» μπορούν να δώσουν χαμόγελα και ελπίδα σε πολλούς συνανθρώπους μας, καθώς τα έσοδα από τα ειδικά στολίδια τα οποία διατίθενται στο «σπιτάκι της ΔΕΚΠΟΤΑ» θα δοθούν για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας.

«Το Μανιταρόσπιτο της Αγάπης»
Μέσα στο «Δάσος των Ευχών και της Ελπίδας» βρίσκεται και το «Μανιταρόσπιτο της Αγάπης» όπου συγκεντρώνονται είδη ρουχισμού, διατροφής και παιχνίδια αγάπης για όσους πραγματικά τα χρειάζονται, χαρίζοντας τους χαμόγελα και ελπίδα. Το παιχνίδι που δεν χρειάζεστε πια μπορεί να στολίσει το δωμάτιο ενός άλλου παιδιού. Τα είδη διατροφής που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δράμας και τα είδη ρουχισμού στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Δράμας. «Το Δάσος των ευχών είναι χώρος αγάπης για όλους, το πνεύμα φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης αγγίζει τις ψυχές όλων μας» τόνισαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος και ο πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ κ. Τάσος Χατζηκυριακίδης.

Το «Make -A- Wish» στην «Ονειρούπολη»

Ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός «Make-A-Wish» (Κάνε- Μια- Ευχή Ελλάδας) συμμετέχει με μία δράση του στο «Δάσος των Ευχών και της Ελπίδας» της «Ονειρούπολης» Δράμας το επόμενο Σαββατοκύριακο (27-28 Δεκεμβρίου), τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν σε παιδιά με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με ελπίδα και δύναμη. Στολίστε το δέντρο του «Δάσους των Ευχών» με το αστεράκι του «Make-A-Wish» και στηρίξτε το έργο του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα σταλεί από το Δήμο Δράμας στο «Make-A-Wish».
http://www.dramania.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=20032:to-dasos-ton-eyhon-kai-ths-elpidas-sthn-oneiroypolh&Itemid=177

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου