10 Ιανουαρίου, 2015

Η ηλεκτρονική πειρατεία και τα αναπάντεχα καμώματά της

Η ηλεκτρονική πειρατεία και τα αναπάντεχα καμώματά τηςΣυναρπαστικά γεγονότα γύρω από τον ύποπτο κόσμο του online piracy!

Η ηλεκτρονική πειρατεία συνεχίζει να διχάζει την κοινή γνώμη, αποτελώντας πια ένα από τα καυτά θέματα της ψηφιακής μας ζωής.

Την ώρα που για κάποιους παραμένει κραυγαλέα κλοπή, για άλλους είναι απλώς ένας γρήγορος και ανέξοδος τρόπος να απολαμβάνουν πρώτοι και με διαφορά αγαπημένες ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και μουσική φυσικά.

Οι καμπάνες του ίντερνετ χτυπούν ωστόσο πένθιμα για πολλούς και ο παγκόσμιος ιστός βρίθει από τρομακτικές ιστορίες για το πώς η ψηφιακή πειρατεία μάστισε τις ζωές ανθρώπων όταν οι διωκτικές αρχές βρέθηκαν στο κατώφλι της οικίας τους.

Παρά ταύτα, οι κουρσάροι των ιντερνετικών πρωτοκόλλων συνεχίζουν το έργο τους πυροδοτώντας παγκόσμιες εξελίξεις, κάτι που αναγκάζει δημιουργούς και ομίλους να κάνουν αυτά…

Οι δημιουργοί του «Game of Thrones» δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την πειρατείαhttp://www.newsbeast.gr/technology/arthro/768282/i-ilektroniki-peirateia-kai-ta-anapadeha-kamomata-tis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου