Μπορεί να το καταναλώνουμε σχεδόν κάθε μέρα αλλά μας προκαλεί πονοκέφαλο.
Ο λόγος για το τυρί... το ώριμο, παλαιωμένο τυρί, λόγω της ουσίας τυραμίνης που περιέχει, η οποία δημιουργείται καθώς διασπάται η πρωτεΐνη – κι όσο πιο παλιό το τυρί, τόσο περισσότερη τυραμίνη περιέχει. Παραμείνετε μακριά από το ροκφόρ, το μπρι, τη φέτα, το τσένταρ, την παρμεζάνα κ.λπ.αν νομιζετε οτι σας πειραζει.
http://www.24wro.eu/2015/01/blog-post_58.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FBBfGP+%2824wro%29
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου