14 Φεβρουαρίου, 2015

περι εργασιας

Αποτέλεσμα εικόνας για εργασια 
Ο κάθε εργαζόμενος {μακάρι όλες και όλοι να εργάζονται και μην υπάρχει ανεργία),θα δει τον δικό του άγιο, που είχε την ίδια εργασία, που πρέπει να έχει σαν παράδειγμα για τη ζωή και ότι και αυτός εργαζόμενος με τ ι μ ι ό τ η τ α προς τον Θεό και τον σ υ ν ά ν θ ρ ω π ο μπορεί να γίνει άγιος.
Αποτέλεσμα εικόνας για απ παυλος περι εργασιας Ο Απόστολος Παύλος μας λέει, <<ότι οι άγιοι κρινούσι τον κόσμον>>(κορ. Α' 6,2) δηλαδή, οι Άγιοι θα μας κρίνουν. Γι' αυτό κάθε χριστιανός θα πρέπει να έχει πρότυπο τους Αγίους του επαγγέλματος του, να τους έχει προστάτες και να τους επικαλείται στις προσευχές του.Αποτέλεσμα εικόνας για εργασια
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΘΕΟΥ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΦΊΛΕ, ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΣΠΟΥΓΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΟΥ.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΔΙΑΠΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο Κ Υ Ρ Ι Ο Σ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ.

Αποτέλεσμα εικόνας για εργασια              Φίλες και φίλοι μου, όχι μόνο εγώ, αλλά όλες και όλοι να συνεργασθούμε, να βοηθήσουμε όπου κι αν βρίσκεται η κάθε μια και ο καθένας, όλες κι όλοι να εργαζόμαστε. Η προσευχή μας να είναι ολόθερμη γι' αυτόν τον σκοπό.
 π.Βασιλειος Εξουζιδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου