12 Ιουλίου, 2015

Τι σημαίνει το ερωτηματικό που πολλοί νέοι «χτυπάνε» στο δέρμα τους?

Τι σημαίνει το ερωτηματικό που πολλοί νέοι «χτυπάνε» στο δέρμα τους
Δείτε τι σημαίνει το ερωτηματικό που πολλοί νέοι «χτυπάνε» στο δέρμα τους Όλο και περισσότερες φωτογραφίες ανεβαίνουν στα social media με τους χρήστες να δείχνουν τον καρπό τους στολισμένο με ένα σύμβολο που μοιάζει με το ελληνικό ερωτηματικό.
Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για ερωτηματικό, καθώς το ίδιο σύμβολο χρησιμοποιείται στο λατινικό αλφάβητο ως άνω τελεία. Ουδεμία όμως σχέση έχει η κίνηση αυτή με τους κανόνες στίξης.Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός The Semicolon Project, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της Ψυχικής Υγείας, προτρέπει ανθρώπους που έχουν βιώσει κατάθλιψη ή άγχος ή έχουν ταλανιστεί από αυτοκτονικές σκέψεις να ζωγραφίσουν μια άνω τελεία στον καρπό τους ή σε κάποιο άλλο σημείο του σώματός τους.
Αν και αρκετοί σχεδίασαν το σύμβολο με ένα απλό στυλό, πολλοί επίσης επέλεξαν κάτι πιο μόνιμο, αποτυπώνοντας στο σώμα τους την άνω τελεία ως τατουάζ.
Όμως γιατί άνω τελεία και όχι κάποιο άλλο σύμβολο; Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού, «η άνω τελεία χρησιμοποιείται σε μια πρόταση που ο συγγραφέας θα μπορούσε να έχει τελειώσει, όμως επέλεξε να μην τελειώσει – αυτός ο συγγραφέας είσαι εσύ και η πρόταση είναι η ζωή σου«.
Στο πρότζεκτ μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε αυτοτραυματίζεται, έχει τάσεις αυτοκτονίας, πάσχει από κατάθλιψη ή άγχος, οποιοσδήποτε νιώθει δυστυχισμένος, έχει πληγωθεί ή έχει χάσει ένα αγαπημένο του πρόσωπο.
Όλο και περισσότεροι είναι οι χρήστες των social media που συμμετέχουν στο πρότζεκτ και μάλιστα αρκετοί από αυτούς μοιράζονται τις εμπειρίες που τους οδήγησαν να βάλουν άνω τελεία στη ζωή τους.
http://www.aetos-apokalypsis.com/ 

1 σχόλιο:

  1. Η μαρτυρία μου για το πώς έγινα μέλος των Illuminati. Θέλω να ενημερώσω τους ανθρώπους που θέλουν να ενταχθούν στους μεγάλους Illuminati πώς με βοήθησε ένα μεγάλο μέλος των Illuminati. Το όνομά του είναι Λόρδος Μόργκαν. Με βοηθά να επαναφέρω τη ζωή μου από το στάδιο του θανάτου. Εξιτήριο μετά από περίπου 5 χρόνια και έξι μήνες. Αφού προδόθηκε από τόσα πολλά μέλη των Illuminati. Με τα χρόνια ήμουν απελπισμένος και οικονομικά στο παρκέ. Αλλά μια μέρα σερφάροντας στο Διαδίκτυο, έπεσα πάνω στη δημοσίευση του Μεγάλου Μέλους των Illuminati, Λόρδου Morgan, και είπε ότι αν ήσουν μέλος των Μεγάλων Illuminati, μπορείς να είσαι διάσημος, πλούσιος και επιτυχημένος στη ζωή. Αμέσως επικοινώνησα και του εξήγησα τα πάντα και με σύστησε και βοήθησε και πλήρωσα τη φόρμα εγγραφής μέλους που χρησιμοποιήθηκε για να με μυήσει και μυήθηκα στη μεγάλη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων των Illuminati. Μετά από αυτό, μου έδωσαν όλες τις οδηγίες και μου είπαν ότι μετά την έναρξη, όλα τα νέα μέλη θα ανταμειφθούν με το ποσό των $1.000.000 σε μετρητά. Με τη βοήθεια του Λόρδου Μόργκαν. Μυήθηκα πλήρως ως πλήρες μέλος των Illuminati. Εάν έχετε αποτύχει με απατεώνες στο παρελθόν ή αναζητάτε κάποιον να σας βοηθήσει να γίνετε μέλος, η συμβουλή μου είναι να δοκιμάσετε τον Λόρδο Morgan. Είναι η καλύτερη ευκαιρία να γίνεις αυτό που θέλεις στη μελλοντική σου ζωή. Επικοινωνήστε μαζί του μέσω WhatsApp +2348056051569

    ΑπάντησηΔιαγραφή