10 Σεπτεμβρίου, 2015

ΠΩΣ ΜΙΑ ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ !


Η Συνέντευξη της Απόλυτης Πολιτικής Γύμνιας ;

      Μπορεί η χθεσινή τηλεμαχία, να απέδειξε ένα πολιτικό κόσμο τριτοκοσμικό, αλλά η συνέντευξη που προηγήθηκε του κ΄ Μιχαλολιάκου, Αρχηγού, Προέδρου, Γεν. Γραμματέα ή όπως αλλιώς θέλετε αποκαλέστε τον, της Χρυσής Αυγής, υπήρξε το «κερασάκι» προϊδεασμού, του τι θα επακολουθήσει στη τηλεμαχία.  Δηλαδή της Απόλυτης Γύμνιας του Πολιτικού μας κόσμου.
    Αν στη τηλεμαχία φάνηκαν «γυμνοί», «απαίδευτοι», «ιδιοτελείς» και «κουτσαβάκηδες», όσοι επιζητούν, προσφέρονται οικιοθελώς, να διαχειριστούν, τη τύχη και το μέλλον μιας χώρας, που ο κόσμος της, υποφέρει, πονάει και πεινάει, πόσο μάλλον θα χαρακτηριζόταν ένας άλλος όταν κρύβεται πίσω από λέξεις όπως εθνικισμός, έθνος, πατρίδα…..
    Ο κ΄ Μιχαλιολάκος στη συνέντευξή του, πέραν των όσων είπε θα έλεγε κάποιος ότι αποκάλυψε το «προσωπείο» της Χρυσής Αυγής. Ένα «προσωπείο» που φέροντας λέξεις όπως εθνικισμός, έθνος, πατρίδα, θρησκεία, οργή, θυμό κ.λ.π, κρύβει περίτεχνα το πραγματικό πρόσωπο. ΔΕΝ είναι αυτό που καταλογίζουν Πολιτικοί και Μ.Μ.Ε.
    Είναι αυτό που αποκαλύπτεται στις παρακάτω επίμαχες ερωτήσεις-απαντήσεις :
        1/ ΕΡΩΤΗΣΗ 1η : «Αν αύριο σας καλούσε το 1ο κόμμα στην Ελλάδα, αν λέω τρελαθούνε, και σας πούνε μπαίνετε στη κυβέρνηση, υπάρχει ενδεχόμενο προκειμένου να μπείτε ;»
        ΑΠΑΝΤΗΣΗ : «Αν δεχτούνε τους όρους μας τότε θα το συζητήσουμε…….»
        ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΗ ΟΘΟΝΗ : «ΕΑΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»
        ΑΝΑΛΥΣΗ : Ηθελημένα ή άθελα ο κ΄ Μιχαλολιάκος «δεν θυμάται» ότι ο κ΄ Καρατζαφέρης με τους όρους :
            α. ΟΧΙ εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας
            β. ΟΧΙ μείωση μισθών
            γ. ΟΧΙ μείωση συντάξεων
προσήλθε για συζήτηση, συνεργασία και συγκυβέρνηση. Το αποτέλεσμα το ξέρετε…. Προφανώς ο κ΄ Μιχαλολιάκος, ΔΕΝ γνωρίζει ή ΔΕΝ κατάλαβε, ότι με αυτό το «Τέρας» που επιτίθεται στον Ελληνικό Λαό, επί 5 χρόνια, ΔΕΝ συνεννοείσαι, ΔΕΝ συνεργάζεσαι, αλλά το ΠΟΛΕΜΑΣ. Αν όμως συνδυάσουμε και τη συνέντευξη του κ΄ Μεϊμαράκη το βράδυ της Δευτέρας, όπου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Χ.Α, τότε αυτόματα δημιουργείται το ερώτημα : «η ΧΑ αποτελεί δεκανίκι της Ν.Δ ή μετατοπίζει τις θέσεις του σε ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ;»
        2/ ΕΡΩΤΗΣΗ 2η : «Θα δίνατε βάση στη Ρωσία εδώ στο Αιγαίο ;»
        ΑΠΑΝΤΗΣΗ : « Γιατί ΟΧΙ; Έχουμε δώσει στους Αμερικάνους.»
        ΕΡΩΤΗΣΗ 3η  : « Θα βάζατε μια Ρωσική βάση δίπλα σε μια Αμερικάνικη ;»
        ΑΠΑΝΤΗΣΗ :« Γιατί ΟΧΙ; Η Τουρκία όπως ξέρετε περνάει Ρωσικό Αγωγό μέσα από τη χώρα της.»
        ΑΝΑΛΥΣΗ : Εδώ, το πνευματικό επίπεδο δεν μου επιτρέπει παρά να σατιρίσω λέγοντας :
            α. Άλλο το «αμορτισέρ» και άλλο το «καρμπυρατέρ»
            β. Άλλο το «μίξερ» και άλλο το «τρακτέρ»
            γ Άλλο η «βούρτσα» και άλλο η ……..
Άλλο, ένας τεράστιος σωλήνας, που διατρέχει μια χώρα και άλλο μια βάση, που φιλοξενεί αεροπλάνα, πολεμικά πλοία και στρατιωτικό προσωπικό, με την ικανότητα να επεμβαίνει στη Μ. Ανατολή και όχι μόνο !!!!!
    Κάτω από αυτή την «οπτική γωνία» παρακολούθησης της χθεσινής συνέντευξης ενδεχομένως προκύπτουν ερωτήματα όπως:
⦁    Δικαιώνονται τα ΜΜΕ για το «αυταρχικό», «αλαζονικό» και «φασιστικό» αποκλεισμό για να μας προφυλάξουν από παραπάνω μυαλά «κεφαλοτύρια» και «απαίδευτα» ; Φτάνουν αυτά που έχουμε;
⦁    Δικαιώνεται ο κ΄ Καρατζαφέρης να μη συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές ;
⦁    Τελικά και σύμφωνα με έγκριτο δημοσιογράφο, ότι έχουν απομείνει 3 αντιμνημονιακά κόμματα ( Χ.Α, Λ.Α.Ε, Κ.Κ.Ε ), μήπως έχουν απομείνει μόνο δύο, το Λ.Α.Ε και το Κ.Κ.Ε ;
⦁    Η Χ.Α είναι «δεκανίκι» των «κουτσαβάκηδων»;
⦁    Η Χ.Α δεν θέλει να βγεί 3ο κόμμα;



Ευάγγελος Αθανασιάδης
Συνταγματάρχης ε.α.
evangath@gmail.com

2 σχόλια:

  1. Aυτά που γράφεις δεν είναι το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. γράψ ε πρώτα ποιο είναι το πρόγραμμά της και μετά να αναπτύσσεις κριτική.
    https://www.youtube.com/watch?v=Yo-mh5rN2Xg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε κυριε αναγνωστα , το μπλογκ δημοσιευει το αρθρο και την ευθυνη του περιεχομενου , την εχει ο συντακτης-συγγραφεας του αρθρου. Διαβαζοντας το αρθρο προτου το δημοσιευσω, μου εδωσε την εντυπωση οτι μια καλη περιληψη του περιεχομενου του, ειναι ο τιτλος της δημοσιευσης οπως αποτυπωθηκε ως επικεφαλιδα στην αναρτηση. Απο το περιεχομενο του αρθρου λοιπον βγηκε ο τιτλος της αναρτησης.Ευχαριστω .

      Διαγραφή