14 Ιανουαρίου, 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο νέος τρόπος που χρησιμοποιούν οι έφηβες για να μεθούν, μπορεί να αποβεί μοιραίος!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο νέος τρόπος που χρησιμοποιούν οι έφηβες για να μεθούν, μπορεί να αποβεί μοιραίος!
 Έτσι ώστε να μην μυρίζουν αλκοόλ, οι έφηβοι προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους να μεθάνε. Η τελευταία και πιο τρομακτική μέθοδος συμβαίνει στις ΗΠΑ και είναι πολύ επικίνδυνο για τα κορίτσια.


Αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τους κινδύνους, έτσι ώστε να μπορούμε να τους εξηγήσουμε όταν χρειαστεί.
Τι κάνουν; Βουτάνε ταμπόν σε βότκα και τα βάζουν στους κόλπους τους! Όταν το υλικό αυτό έρχεται σε επαφή με το εσωτερικό του κόλπου, το υγρό μεταφέρεται κατευθείαν στο αίμα – χωρίς να περάσει από το στομάχι.
Έτσι νομίζουν ότι μπορούν να μεθύσουν μυστικά και πιο γρήγορα. Ταυτόχρονα πείθουν τους άλλους ότι δεν μυρίζουν αλκοόλ, οπότε δεν έχουν πιει.
Αλλά γι’αυτό είναι και τόσο επικίνδυνο! Γιατί έτσι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι έχουν πιει πάρα πολύ. Και επειδή δεν περνάει από το στομάχι, δεν γίνεται να φύγει με τον εμετό – ένας από τους αμυντικούς μηχανισμούς του σώματος ενάντια στον δηλητηριασμό από αλκοόλ.
Ένας άλλος κίνδυνος είναι ότι μπορεί να ερεθιστεί ο κόλπος, γιατί η περιοχή είναι πολύ ευαίσθητη σε εξωτερικούς παράγοντες. Ένα έγκαυμα είναι το λιγότερο που μπορεί να πάθει μια κοπέλα.
Το ίδιο πράγμα προσπαθούν και οι άντρες, βάζοντας τέτοια ταμπόν στους πpωκτούς τους. Οι γιατροί προειδοποιούν τους γονείς και τους έφηβους για τους κινδύνους αυτής της πρακτικής. Σε περίπτωση που κάποιος λιποθυμήσει πρέπει να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο γιατί κινδυνεύει η ζωή του.
Το μόνο που καταφέρνει κανείς με αυτό είναι να παρακάμψει τον μόνο μηχανισμό που μπορεί να μας σώσει, το στομάχι.
fanpage.gr
http://www.toxwni.gr/