Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΕΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ !


Tεράστιος φλεγόμενος μετεωρίτης έπεσε στον Ατλαντικό Ωκεανό. 

ΔΕΝ  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΤΥΦΛΗ   ΤΥΧΗ ! Η  ΠΡΟΝΟΙΑ  ΤΟΥ  ΘΕΟΥ  ΕΧΕΙ  ΒΑΛΕΙ  ΤΗΝ ΓΗ  ΜΕΤΑΞΥ  ΤΩΝ  ΑΛΛΩΝ  ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ  Η  ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ  ΤΗΝ ΣΥΚΡΟΥΣΗ  ΜΕ ΤΟΥΣ  ΚΟΜΗΤΕΣ !Ενας τεράστιος μετεωρίτης έπεσε φλεγόμενος στον Ατλαντικό Ωκεανό στις  6 Φεβρουαρίου,όπως γράφει η Αμερικάνικη εφημερίδα Daily Mail Science που επικαλείται την ανακοίνωση του εκπροσώπου της ΝΑΣΑ.
Ηταν σαν έκρηξη 13.000 τόνων TNT,η πτώση του μετεωρίτη σχεδόν 620 μίλια στα ανοικτά των ακτών της Βραζιλίας.


Ο Brian Cox, εκπρόσωπος της ΝΑΣΑ είπε ότι «υπάρχει ένας αστεροειδής με το  όνομα μας για αυτό  και θα μας χτυπήσει» πριν μας δώσουν τα κακά νέα : «Είμαστε σε κίνδυνο να  αφανιστούμε από αστεροειδείς – και δεν λαμβάνουμε στα σοβαρά την   απειλή.»
Η ιστορία της Daily Mail μας λέει επίσης ότι η NASA, για την ώρα παρακολουθεί 1.400 + «δυνητικά επικίνδυνους  αστεροειδείς» και ήταν μόνο η «τυφλή τύχη  που μέχρι στιγμής, έχει σώσει την ανθρωπότητα από σοβαρές  επιπτώσεις.
Ο πρώην αστροναύτης, Ed Lu , περιγράφει την κατάσταση που βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με τον πλανήτη μας, ως«κοσμική ρουλέτα».
Ενώ ένας εκπρόσωπος της NASA μας λέει: «Δεν υπάρχει  κανένα  στοιχείο,συμφωνα με το οποιο   ένας αστεροειδής ή οποιοδήποτε άλλο  ουράνιο αντικείμενο, είναι σε τροχιά που θα προσκρούσει στη γη»
και «στην πραγματικότητα, δεν βρίσκεται ούτε ένα από τα γνωστά  αντικείμενα που να έχει αξιόπιστη πιθανότητα να  χτυπήσει τον πλανήτη μας  κατά τον επόμενο αιώνα».
Ακολουθούν βίντεο με την πτώση του μετεωρίτη στον Ατλαντικό Ωκεανό,κοντά στη Βραζιλία,τους μετεωρίτες που κάνουν κοντινό πέρασμα από τη γη και τον τραυματισμό στις 6 Φεβρουαρίου ενός ανδρα στην Ινδία,από θραύσμα μετεωρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου