Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΣΤΑΦΙΔΑ ΣΤΑ ΛΙΝΤΛ

ΑΚΡΙΒΗΣ  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
 Την σουλτανίνα για τα ζώα, οι Γερμανο-Τούρκοι την σπρώχνουν στα …ζώα.
Τέτοια ζώα που είμαστε καλά μας κάνουν . Σουλτανίνα ρε πούστη; Tο σήμα κατατεθέν της χώρας το παιρνουμε από τους Τούρκους μέσω Γερμανoναζί; Nα τα φάμε και να ψοφήσουμε. Μας αξίζει τέτοιοι σκουπιδοφάγοι που γίναμε. .
Ο ΕΦΕΤ, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα... και τις Ζωοτροφές (RASFF) ενημερώθηκε για τη διακίνηση σταφίδων στις οποίες διαπιστώθηκε η παρουσία ωχρατοξίνης Α σε ποσότητα που υπερβαίνει τα νομοθετημένα όρια.

Πρόκειται για το προϊόν με εμπορική ονομασία “Belbake Sultans Σταφίδα Σουλτανίνα” σε συσκευασία των 250g, με ημερομηνία λήξης 07/11/2016 και αριθμό παρτίδας Lot 450020329-14-1182. Το προϊόν είναι Τουρκικής προέλευσης, παρασκευάστηκε από την εταιρεία Heinrich Brüning GmbH και διακινήθηκε στην Ελλάδα από την επιχείρηση LIDL HELLAS & Σια Ο.Ε..

Η επιχείρηση έχει ήδη ξεκινήσει την ανάκληση / απόσυρση της ανωτέρω παρτίδας του εν λόγω προϊόντος, ενώ από πλευράς ΕΦΕΤ βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους την ανωτέρω παρτίδα του εν λόγω προϊόντος (κάτωθι φωτογραφία), να μην το καταναλώσουν.
Τώρα θα μας πείτε εδώ γίναμε κανίβαλοι και δεν ιδρώνει το αυτί μας ,για την ζωοτροφή θα ιδρώσει;

1 σχόλιο:

 1. Για αυτό προτιμάμε την κατεξοχήν Ελληνική σταφίδα, τη μαύρη (κορινθιακή) σταφίδα!
  Γιατί η κορινθιακή (μαύρη) σταφίδα είναι διατροφικός θησαυρός (ultrafood) και μάλιστα αποκλειστικά ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ;
  Ανακαλύψτε το εδώ:
  https://greekraisins.wordpress.com/
  https://www.facebook.com/groups/1407610409456088/
  http://goo.gl/GdRG1R

  ΑπάντησηΔιαγραφή