23 Ιουνίου, 2016

Ο δήμαρχος του Λονδίνου απαγόρευσε τις διαφημίσεις που κομπλάρουν τον κόσμο !

ΗΛΘΕ  Ο  ΚΑΙΡΟΣ  ΝΑ  ΜΑΘΟΥΝ  ΟΙ  ΒΡΕΤΑΝΟΙ  ΤΟΝ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ  ΑΠΟ  ΕΝΑΝ  ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ !  ΕΙΝΑΙ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ...ΑΛΛΑ  ΣΚΕΦΤΗΚΕ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ  ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ....ΣΚΕΦΤΗΚΕ  ΟΤΙ  ΟΙ  ΓΥΝΑΙΚΕΣ  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ!




Κάνουν τον κόσμο να νιώθει άσχημα με το σώμα του
Ο δήμαρχος του Λονδίνου απαγόρευσε τις διαφημίσεις που ''κομπλάρουν'' τον κόσμο!
Ο δήμαρχος του Λονδίνου απαγόρευσε τις διαφημίσεις που κομπλάρουν τον κόσμο - Κάνουν τον κόσμο να νιώθει άσχημα με το σώμα του
Φαίνεται ότι μια διαφήμιση στο μετρό του Λονδίνου, έκανε τον νέο του δήμαρχο Sadiq Khan να προχωρήσει στην απαγόρευση διαφημίσεων που κάνουν τους πολίτες του να νιώσουν ντροπή για το σώμα τους και που μπορεί να βλάψουν την αυτοπεποίθηση τους. Το εν λόγω μήνυμα που προέρχεται από εταιρεία με προϊόντα αδυνατίσματος, παρουσίαζε μια κοπέλα με πολύ ωραίο σώμα να φορά μαγιό, ενώ σε ελεύθερη μετάφραση η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της έλεγε "Είσαι έτοιμος για την παραλία;"
Μάλιστα συγκεντρώθηκαν 70.000 υπογραφές για την αφαίρεση της, με το κείμενο της αίτησης να αναφέρει ότι αυτή η μη ρεαλιστική εικόνα που έχει το σώμα του μοντέλου δημιουργεί στις γυναίκες που το βλέπουν ένα αίσθημα κατωτερότητας. Το συγκεκριμένο κείμενο υπογράφηκε και από τον Khan, ο οποίος είναι και πατέρας δύο έφηβων κοριτσιών. Όπως ο ίδιος τόνισε επί του θέματος, είναι αρκετά προβληματισμένος σχετικά με το είδος των διαφημίσεων που προκαλούν κόμπλεξ στον κόσμο και ιδίως στις γυναίκες, που συχνά εξαιτίας αυτών νιώθουν άσχημα με την εικόνα τους και πως ήρθε η ώρα για να σταματήσει αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου