25 Ιουλίου, 2016

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΡΩΣΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ !!!

ευτυχως  που  δεν  το  ανακαλυψαν γερμανοι  και  αμερικανοι !!!!!
Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ  ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ  ΩΣ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ
 

Πρίν λίγες μέρες Ρώσοι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι παρήγαγαν με επιτυχία, τεχνολογία μέσω της οποίας μπορούν να αλλάζουν τα άτομα και τα ισότοπα ενός χημικού στοιχείου και να το μετατρέπουν σε ένα άλλο στοιχείο!
Αυτό μπορεί να αποτελέσει την μεγαλύτερη επιστημονική ανακάλυψη στην ιστορία της Ανθρωπότητας, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο των αλχημιστών, που προσπαθούσαν να μετατρέψουν το μολύβι σε χρυσό!

Περιληπτικά, η ανακάλυψη έγινε απο δύο Ρώσους χημικούς επιστήμονες, την κα Tamara Sahno και τον κο Victor Kurashov, οι οποίοι δουλεύουν στο συγκεκριμένο project απο το 1998, ενώ τα πρώτα επιτυχημένα πειράματα έλαβαν χώρα μόλις το 2013!

Η εφαρμογή της εν λόγο ανακάλυψης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε βιομηχανία αφού μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε στοιχείο του περιοδικού πίνακα σε κάποιο άλλο!
Όπως τονίζουν, μετα απο 2.000 επιτυχημένα πειράματα για την μετατροπή αυτή δεν χρειάζεται πυρηνική ή άλλου είδους βαριά επεξεργασία παρα μόνο βιοχημική καθιστώντας την απολύτως ασφαλή, τόσο για το περιβάλλον όσο και για το προσωπικό, ενώ η εν λόγω μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διάλυση των ραδιενεργών αποβλήτων 100%!
Η απίστευτη αυτή ανακάλυψη, μας ανοίγει τον δρόμο για μια πληθώρα νέων εφαρμογών, όπως στην ενέργεια, στα φάρμακα και σε κάθε είδους βιομηχανία, ακόμη και στην εξερεύνηση του διαστήματος!
Όπως αντιλαμβάνεστε οι παγκόσμιες οικονομικές και πολιτικές συνέπειες απο αυτή την ανακάλυψη δεν μπορούν να συνυπολογιστούν προς το παρόν!
Παρότι η συνέντευξη τύπου της ιστορικής όπως φαίνεται ανακάλυψης έλαβε χώρα πριν περίπου ένα μήνα (13/06/2016), κανένα διεθνές τηλεοπτικό ΜΜΕ ή ειδησεογραφικό portal δεν αναμετάδωσε την είδηση!

 
αντιγραφο απο την επισημη πιστοποιηση της ευρεσιτεχνιας  που  εδωσε  η ρωσικη  ομοσπονδια !

Η ιστοσελίδα του ομίλου στον οποίο εργάζονται οι Ρώσοι επιστήμονες που έκαναν την ανακάλυψη:

http://bt-isotopes.com/

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να απευθυνθεί στην ηλ. διεύθυνση actinium.post@gmail.com

Επιμέλεια/Απόδοση: www.logiosermis.net

Με πληροφορίες απο prnewswire.com..


Η  ΠΗΓΗ ΤΟΥ  ΑΡΘΡΟΥ http://anakalipto.blogspot.gr/2016/07/video_25.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου