Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Σκόρπισε κανέλα σε κάθε γωνιά του κήπου της. Μόλις δεις γιατί θα τρέξεις να κάνεις το ίδιο! (PHOTOS)Η κανέλα κάνει πολύ πιο νόστιμο τον καφέ ή τα φαγητά μας, σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι μπορεί να φανεί χρήσιμη ακόμη και... στον κήπο!

Η ιστορία μας έρχεται από τις ΗΠΑ, όπου η 45χρονη Chrissy Rex θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να κερδίσει τον τίτλο της πιο… πρωτότυπης χρήσης κανέλας στην ιστορία. Τί ακριβώς έκανε;

Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια, έριξε κανέλα σε όλες τις γλάστρες του κήπου της. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από λίγες εβδομάδες τα φυτά να μεγαλώνουν χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ η κανέλα έδιωξε όλους τους ενοχλητικούς μύκητες που εμπόδιζαν την ανάπτυξή τους, όπως εξηγεί το tonwtiko.

“Πρόκειται για έναν δολοφόνο για τους μύκητες και ίσως ο καλύτερος τρόπος για να μεγαλώσουν σίγουρα τα φυτά σου ακόμη και σε κλειστό χώρο” τονίζει η ίδια!
http://www.athensmagazine.gr/deco/skorpise-kanela-se-kathe-gwnia-toy-khpoy-ths-molis-deis-giati-tha-trekseis-na-kaneis-to-idio-photos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου