26 Νοεμβρίου, 2016

ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ

http://www.proklitiko.gr/
Οι μέρες πλησιάζουν και η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας ξανανοίγει τις πύλες της!


Για 13η συνεχόμενη χρονιά η Ονειρούπολη Δράμας υποδέχεται μικρούς και μεγάλους και η Δράμα μεταμορφώνεται σε πρωτεύουσα των Χριστουγέννων από τις 3 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου!

Το μαγευτικό χωριό του Αη Βασίλη και φέτος θα αναπτυχθεί στον Δημοτικό Κήπο της Δράμας και στην Κεντρική Πλατεία της πόλης και θα συντροφεύσει τα όνειρα μικρών και μεγάλων.

Στην Ονειρούπολη τα πράγματα γίνονται παραμυθένια όλοι θα ζήσουμε το πραγματικό όνειρο, το χρώμα και τις μυρωδιές των Χριστουγέννων.

Η Ονειρούπολη θα ανοίξει τις πύλες της στις 3 Δεκεμβρίου 2016 και θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2017.


Για αυτές τις 37 ονειρεμένες ημέρες, το κέντρο της Δράμας θα μεταμορφωθεί σε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό, έτσι όπως το έχουμε ονειρευτεί όλοι μας.

Ο Αη Βασίλης θα‘ρθει και όλοι οι επισκέπτες του ονείρου, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη χώρα του παραμυθιού, στο χωριό του Αη Βασίλη.

Μέσα από εκατοντάδες δράσεις και συναυλίες, θα χαρούμε και φέτος τις γιορτές, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους επισκέπτες της «Πρωτεύουσας των Χριστουγέννων», την Δράμα.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ, αφού η Ονειρούπολη θα ξεχειλίσει για άλλη μια χρονιά από δημοφιλείς καλλιτέχνες του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου, και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες είναι οι Στικούδη, Onirama,Vegas, Πάνος Καλλίρης, Γιάννης Ζουγανέλης μαζί με 1550, Δώρος Δημοσθένους, Σταύρος Τζουμάνης και από το X-Factor o νικητής Αντρέας Λέοντας μαζί με την Τάνια Μπεάζου και τον Ίαν Στρατή.

Το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο παραμύθι είναι έτοιμο να ξαναρχίσει! Εσείς?

 ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου