30 Δεκεμβρίου, 2016

Εκδηλώσεις το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στην Ονειρούπολη»



«Εκδηλώσεις το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στην Ονειρούπολη»
Μοναδικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν για τον εορτασμό της τελευταίας ημέρας του χρόνου στην παραμυθένια «Ονειρούπολη» Δράμας με θετική ενέργεια, κέφι και πολλές εκπλήξεις. Και βέβαια όλοι μαζί θα υποδεχτούμε παρέα το 2017 στην Κεντρική σκηνή της «Ονειρούπολης»! Το πρόγραμμα εκδηλώσεων στην «Ονειρούπολη» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχει ως εξής:

11.00-15.00 στο «Σινεμά Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας» (Τούνελ Πλατείας). Ένα Χριστουγεννιάτικο δωράκι στα αδεσποτούλια της πόλης. Τα παιδιά διακοσμούν μπολάκια και τα παίρνουν μαζί τους για να βάζουν νεράκι στα αδέσποτα ζώα που ζούνε στη γειτονιά τους.

12.00-13.00 στην Κεντρική σκηνή: Οι «Μουσικομικρούληδες» ανεβαίνουν στη σκηνή της «Ονειρούπολης» και καλούν όλους τους μικρούς φίλους να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να παίξουν παρέα!

12.30-14.30 στην Τουλούμπα της οδού Αγίας Σοφίας. Το δραμινό μουσικό συγκρότημα «Χαλκιμιστές» γεμίζει με παραδοσιακή μουσική των Βαλκανίων το κέντρο της πόλης.

13.30-14.30 στην Κεντρική σκηνή: «Τα Μαγικά Χριστούγεννα» παράσταση κουκλοθέατρου με μεγάλες κούκλες Μάππετ της ομάδας κουκλοθεάτρου «Τικ-Νικ».

Στις 20.00 στην Κεντρική σκηνή: Έντεχνοι ρυθμοί από τον Μάριο Σαμδάνη και το μουσικό του σχήμα.

Στις 23:45 στην Κεντρική σκηνή: Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά και ανταλλάσουμε ευχές για υγεία, αγάπη και ελπίδα παρέα με το Δήμαρχο Δράμας, τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α., τον Άη Βασίλη και όλη την παρέα του. Παρουσιάζει η Ιωάννα Ζερβολέα.

Read more at http://www.proklitiko.gr/2016/12/ekdiloseis-to-savvato-31-dekemvriou-stin-oneiroupoli.html#Jz2GBb1qvzJWIe5L.99

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου