20 Δεκεμβρίου, 2016

Νέο χτύπημα: Γιατί η ΔΕΛΤΑ αποσύρει άμεσα τα προϊόντα από Αθήνα. Προσοχή


Ποιος ο σοβαρός λόγος που η ΔΕΛΤΑ αποσύρει τα προϊόντα της από την Αθήνα;

Μετά τις πρώτες εταιρίες που αποφάσισαν να αποσύρουν συγκεκριμένα προϊόντα τους, στην Αθήνα έρχεται και η Δέλτα να προστεθεί στη λίστα, μετά τις απειλές αντιεξουσιαστών μέσω διαδικτύου ότι προχώρησαν στην επιμόλυνση τους.


Στην προσωρινή διακοπή της διάθεσης στο Φρέσκο Γάλα Πλήρες 1 λίτρου (χάρτινη συσκευασία / μπλε χρώμα) στον Νομό Αττικής προχωρά προληπτικά η ΔΕΛΤΑ, σε συνέχεια και μετά από σύσταση των αρμόδιων αρχών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το γεγονός αυτό πλήττει μια ελληνική εταιρεία ΔΕΛΤΑ, η οποία απασχολεί περισσότερους από 1.200 εργαζόμενους, συνεργάζεται καθημερινά με 1.400 Έλληνες κτηνοτρόφους και για περισσότερα από 60 χρόνια, στηρίζει έμπρακτα την ελληνική οικογένεια, οικονομία και περιφέρεια.

«Πέρα από τη ζημιά που της δημιουργεί, στρέφεται ενάντια στους κτηνοτρόφους και τους εκατοντάδες συνεργαζόμενους (δίκτυο διανομής, σημεία πώλησης, προμηθευτές) και τελικά στρέφεται άμεσα ενάντια στην ίδια την ελληνική κοινωνία» σημειώνει η εταιρεία ΔΕΛΤΑ.

Η εταιρεία ΔΕΛΤΑ από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης καθώς και την ολοκληρωμένη ενημέρωση των καταναλωτών, αναφέρει σε ανακοίνωση.

Για κάθε επιπλέον πληροφορία, οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης ΔΕΛΤΑ, στο τηλέφωνο 800 11 99 800.
http://www.fimes.gr/2016/12/delta-athina-aposyrei-proionta/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου