20 Δεκεμβρίου, 2016

Ο Γιώργος Μαργαρίτης τραγουδάει αφιλοκερδώς για το Νοσοκομείο Δράμας

Ο Γιώργος Μαργαρίτης τραγουδάει αφιλοκερδώς για το Νοσοκομείο Δράμας


Ο Γιώργος Μαργαρίτης ταξιδεύει στην Ονειρούπολη για να προσφέρει μία φιλανθρωπική συναυλία προκειμένου το νοσοκομείο Δράμας να προβεί σε αγορά σύγχρονων μηχανημάτων για την λειτουργία των κλινικών του.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης δέχθηκε αμέσως την πρόσκληση των διοργανωτών της Ονειρούπολης, καθώς τόσο η αγάπη του για την Δράμα όσο και η ευαισθησία του για κάθε φιλανθρωπική δράση είναι γνωστή . Η άμεση και δίχως προϋποθέσεις ανταπόκριση του ήταν τουλάχιστον συγκινητική, μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων.

Εξίσου σημαντική ήταν και η ακαριαία συνδρομή της παραδοσιακής αλλαντοποιίας Sary, για την οικονομική υποστήριξη της οργάνωσης.

Το επόμενο βήμα για την επίτευξη του φιλανθρωπικού σκοπού ανήκει σε όλους εμάς που με τη συνδρομή μας θα συμβάλλουμε στην αγορά μηχανημάτων για το καλό όλων μας.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι δεν υπάρχει εισιτήριο για τη συναυλία στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης.

Αυτό καθιστά ακόμα ουσιαστικότερο τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης, αφού η οικονομική συμμετοχή εξαρτάται απολύτως από τη φιλανθρωπική διάθεση του καθενός.

Η επιλογή αυτού του τρόπου συγκέντρωσης χρημάτων σε συναυλιακή εκδήλωση δεν είναι τυχαία. Επιθυμία και σκοπός της διοργάνωσης είναι να αποδείξουμε ότι μπορούμε να συγκεντρώσουμε χρήματα χωρίς να μας επιβάλλει κάποιος αλλά μόνο επειδή το επιθυμούμε πραγματικά να βοηθήσουμε. Αυτό αποτελεί κι ένα κοινωνικό στοίχημα για τη διοργάνωση της Ονειρούπολης.

Άλλωστε, ο εξοπλισμός θα παραδοθεί στο Νοσοκομείο, όντας στην υπηρεσία όλων των πολιτών.

Τόσο στην κεντρική σκηνή όσο και σε επιλεγμένα σημεία της πόλης υπάρχουν κουμπαράδες όπου ο καθένας μπορεί να προσφέρει τη συμμετοχή του.

Φέτος, στο χωριό του Αη Βασίλη, μας δίνεται μία μεγάλη ευκαιρία να προσφέρουμε όλοι μας για όλους μας. Με τρόπο που δεν είναι αναγκαστικός αλλά επιλογή όλων μας.

Αναζητήστε τους κουμπαράδες στα επιλεγμένα σημεία. Ελάτε όλοι στη συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης , στις 3/1, στις 20.00 το βράδυ.

Ελάτε να αποδείξουμε ότι η φιλανθρωπία είναι επιλογή.

Σημεία τοποθέτησης κουμπαράδων:
-Κεντρική σκηνής Ονειρούπολης
-Σούπερ μάρκετ Γουντσίδης, κατάστημα -Λαχανόκηπων
-Κατάστημα παιχνιδιών Toy Shop , -Μπουγούδης
-Νοσοκομείο Δράμας
-Αλλαντικά Sary

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου