30 Δεκεμβρίου, 2016

ΗΠΑ: Τούρκος παρουσιαστής: «Για την δουλεία θα πρέπει πάντα να αισθάνονται ένοχοι οι λευκοί» (και ποτέ οι Τούρκοι)



“The Young Turks” (δεν σημαίνει «οι νεαροί Τούρκοι» αλλά…«οι Νεότουρκοι»)."
Του Kyle Rogers (CofCC) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
''Το 1299, οι Οσμάνοι Τούρκοι συγκρότησαν αυτό που έγινε γνωστό ως Οθωμανική Αυτοκρατορία. Πήραν Ευρασιάτες, ανθρώπους από το Καύκασο, Άραβες, ανθρώπους από την Ανατολική Ευρώπη, την Βόρεια Αφρική και την υποσαχάρια Αφρική ως σκλάβους για εκατοντάδες χρόνια, μέχρι το 1908. Οι Τούρκοι ηγέτες υπερηφανεύονταν ότι είχαν δικές τους σκλάβες του σεξ (σε ορισμένες περιπτώσεις, άνδρες και γυναίκες) από όλες τις φυλές.
 
Οι Τούρκοι δολοφόνησαν και υποδούλωσαν τεράστιους αριθμούς Βουλγάρων, Βλάχων, Ελλήνων, Σέρβων και άλλων λαών της Ανατολικής Ευρώπης για εκατοντάδες χρόνια. Περισσότερες γυναίκες από την υποσαχάρια Αφρική μεταφέρθηκαν με πλοίο σε μουσουλμανικούς προορισμούς (αραβικούς, βερβερικούς και τουρκικούς) από το συνολικό αριθμό των υπο-Σαχάριων που μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ κατά την ίδια χρονική περίοδο.
Οι Τούρκοι παρουσιάζουν την ιστορία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με υπερηφάνεια, όχι με ντροπή. Οι Τούρκοι συχνά καυχώνται ότι οι πρόγονοί τους κάποτε πήραν Ευρωπαίους και άλλους ως σκλάβους. Ακόμη και σημέρα, η Τουρκία είναι γνωστή ως ένα σημαντικό φυτώριο σεξουαλικής δουλείας. Γυναίκες απαγάγονται σε όλο τον κόσμο και μεταφέρονται στην Τουρκία ως σκλάβες του σεξ.''
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ http://redskywarning.blogspot.gr/2013/07/blog-post_26.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου