11 Ιανουαρίου, 2017

Αίμα αλόγων....! Φρικη !!!

 
Σα να είναι βγαλμένο από ταινία τρόμου: γαντζώνουν μηχανήματα αφαίμαξης σε εκατοντάδες έγκυα άλογα – κάποια εξασθενούν τόσο που λιποθυμούν και ξεψυχάνε. Αλλά τώρα μπορούμε να τους σταματήσουμε!  
Πίσω από το βιομηχανικό βασανισμό αλόγων βρίσκονται Ευρωπαϊκές φαρμακευτικές εταιρίες που πωλούν το αίμα σε τεράστιες κτηνοτροφικές μονάδες για να αυξήσουν την παραγωγή κρέατος! Η ΕΕ είπε ότι σκέφτεται να λάβει μέτρα, αλλά ως τώρα δεν έχει κάνει τίποτα.  

Ας μην επιτρέψουμε να δολοφονηθούν κι άλλα άλογα! Οι Υπουργοί συναντιούνται σε 2 βδομάδες – ας κάνουμε την ΕΕ να νιώσει την πίεση, με ένα εκατομμύριο φωνές για να απαγορευτεί το βάρβαρο εμπόριο αίματος εγκύων αλόγων. Πρόσθεσε το όνομά σου στο ψήφισμα *με ένα κλικ* και διάδωσέ το:

Πάτα εδώ για να υπογράψεις το ψήφισμα

Προς το Ευρωκοινοβούλιο, την Κομισιόν και το Συμβούλιο:
Σας καλούμε να απαγορεύσετε τις εισαγωγές προϊόντων που παράγονται με βάρβαρες μεθόδους και βασανισμό ζώων. Ως πρωτοπόρος στα δικαιώματα των ζώων, η Ευρώπη πρέπει να επιβάλει τα πρότυπά της και στα προϊόντα που εισάγει.

Πάτα εδώ για να υπογράψεις το ψήφισμα

Ο θάνατος δεν είναι η μόνη απειλή για αυτά τα άλογα. Ακόμη και εκείνα που επιβιώνουν την αφαίμαξη είναι σε κατάσταση σοκ και υποφέρουν από αναιμία. Και επειδή οι φαρμακευτικές ενδιαφέρονται μόνο για το αίμα εγκύων αλόγων, συχνά τα εξαναγκάζουν σε απανωτές τεχνίτες εγκυμοσύνες και εκτρώσεις.

Οι φαρμακευτικές πωλούν την ορμόνη που βρίσκεται στο αίμα των εγκύων αλόγων σε μεγάλες βιομηχανικές κτηνοτροφικές μονάδες που, με τη σειρά τους, τη χορηγούν σε γουρούνια και άλλα ζώα για να παράγουν ωάρια «κατά παραγγελία». Αυτή είναι άλλη μια πτυχή της βαρβαρότητας σε αυτή την ιστορία.
Αν ξεσκεπάσουμε αυτό το φρικιαστικό σκάνδαλο με μια παγκόσμια κατακραυγή, μπορούμε να βοηθήσουμε να απαγορευτούν όλα τα προϊόντα που παράγονται με βασανισμό ζώων. Και τότε θα είναι δύσκολο για αυτές τις εταιρίες να συνεχίσουν να κερδοσκοπούν από αυτό το αρρωστημένο εμπόριο. Πρόσθεσε το όνομά σου στο παγκόσμιο ψήφισμα με ένα κλικ και προώθησέ το σε φίλους και συγγένειες. Ας εντείνουμε την πίεση στην ΕΕ για να λάβει μέτρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου