Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Κοπή Βασιλόπιτας Ασύλου Ανιάτων Σπάρτης

Κοπή Βασιλόπιτας Ασύλου Ανιάτων Σπάρτης

http://www.immspartis.gr/wp-content/uploads/2017/01/P10908321.jpg

Το απόγευμα της Κυριακής 8 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος, η τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ασύλου Ανιάτων Σπάρτης.

Ο Παναγιωτατος Ιεράρχης μας κ. Ευστάθιος ευλόγησε την βασιλόπιτα. Στην ομιλία του καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους εκφράζοντας ευχαριστίες για την παρουσία και τη φιλάνθρωπη διάθεσή τους.Στη συνέχεια ο σεπτός Ποιμενάρχης μας έκανε ιδιαίτερη αναφορά και απένειμε τιμητικούς επαίνους σε αξιόλογα πρόσωπα που στήριξαν το Ίδρυμα από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του μέχρι σήμερα.

 Συγκεκριμένα τιμήθηκαν τα αείμνηστα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, Ανδρέας Μηλιδώνης και Αθηνά Παπαδάκου, καθώς και οι κυρίες Βασιλική Πολυζωγοπούλου και Σοφία Πολυζωγοπούλου. Τιμητικό έπαινο επ’ ευκαιρία συνταξιοδοτήσεώς του έλαβε και ο ιατρός του Ιδρύματος κ. Ανάργυρος Γαλάνης για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στα Ιδρύματα της τοπικής Εκκλησίας. 

Οι βραβεύσεις ολοκληρώθηκαν με τον μαραθωνοδρόμο κ. Παναγιώτη Δούση, που έλαβε τιμητικό έπαινο για τις σημαντικές διακρίσεις του στο χώρο του αθλητισμού. 

http://www.immspartis.gr/wp-content/uploads/2017/01/P10908621.jpgΔειτε τα σχετικα  βιντεο παρακατω

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου