Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

«Τρέμει» Τραμπ και Brexit ο Σόιμπλε . Εκει στην Γερμανια χασανε την μπαλα ? Δηλωνουν οτι ο Τραμπ ειναι κινδυνος για την παγκοσμια οικονομια (δηλαδη για την Γερμανια )!

«Τρέμει» Τραμπ και Brexit ο Σόιμπλε . Εκει στην Γερμανια χασανε την μπαλα ? Δηλωνουν οτι  ο Τραμπ  ειναι κινδυνος  για την παγκοσμια οικονομια (δηλαδη για την Γερμανια )! Μαλλον  τα παιξε ο Σοιμπλε..ο ναζικακομοιρης!

Το δημοψήφισμα της Βρετανίας για την αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και η νέα κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αποτελούν τους σημαντικότερους κινδύνους για την παγκόσμια οικονομία, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας.
«Οι κίνδυνοι στην παγκόσμια οικονομία ασφαλώς παραμένουν σημαντικοί», αναφέρει στην μηνιαία έκθεσή του το γερμανικό υπουργείο, αναφέροντας το Brexit, την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην αμερικανική προεδρία, εξελίξεις στη νομισματική πολιτική και τις τιμές των πρώτων υλών ως πηγές ανησυχίας.
Οι κατασκευές, η κατανάλωση και οι κρατικές δαπάνες τελευταία αποτελούν τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης στη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, αντικαθιστώντας τις εξαγωγές.
Στα οικονομικά έτη 2016 και 2017, η κυβέρνηση έθεσε κατά μέρος 28,7 δισεκατομμύρια ευρώ σε χρηματοδότηση για να φιλοξενήσει και να απορροφήσει πάνω από ένα εκατομμύριο ατόμων αιτούντων άσυλο που εισήλθαν στη χώρα τα τελευταία δύο χρόνια, εξήγησε το υπουργείο.
Ένα επιπλέον 14,3 δισ. ευρώ προορίζεται για την καταπολέμηση των αιτιών της μετανάστευσης, και περιλαμβάνει χρηματοδότηση για την ανάπτυξη έργων σε δύσκολα σημεία του πλανήτη όπως το Αφγανιστάν, καθώς και βοήθεια για τους πρόσφυγες στη Τουρκία, τον Λίβανο και την Ιορδανία.

http://solidaritymit.blogspot.gr/2017/01

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου