Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

PowerRay το υποβρύχιο drone που προσελκύει τα ψάρια


Αν σας αρέσει το ψάρεμα ,το νέο υποβρύχιο drone της PowerVision μάλλον ήρθε για εσάς. 
Το PowerRay  εινα  ένα υποβρύχιο drone που χρησιμοποιεί τεχνολογία sonar και  εσωτερικά φώτα για να δελεάσει τα ψάρια.
 Έτσι μπορεί να εντοπίσει και να προσελκύσει ψάρια μέχρι και 30 μέτρα κάτω από το νερό.

Είναι σχεδιασμένο για να «επαναπροσδιορίσει την ερασιτεχνική αλιεία,» σύμφωνα με τους κατασκευαστές. Το drone αξιοποιεί την ισχυρή συνιστώσα του «ανιχνευτή ψαριών» για τον εντοπισμό τους, αλλά και μιας βιντεοκάμερας που σας δίνει την δυνατότητα να τραβήξετε βίντεο σε ανάλυση 4K.

Η συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη με μια σύνδεση Wi-Fi που σας επιτρέπει των βίντεο και των φωτογραφιών κατ ‘ευθείαν στο smartphone σας μέσω των ειδικών εφαρμογών για iOS και Android.

Αυτό που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό στο PowerRay είναι ότι υποστηρίζει επίσης την ενσωμάτωση εικονικής πραγματικότητας.


Η PowerVision φέρεται να ανέπτυξε μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να αντιστοιχίσουν το drone με τα γυαλιά VR της εταιρείας για μια πιο συναρπαστική εμπειρία. Εκτός από αυτό, η συσκευή λειτουργεί με «βαρύτητα και χειρονομίες» ή “gravity and gestures.” Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ελέγξετε το drone απλά μετακινώντας το κεφάλι σας.
Το νέο υποβρύχιο drone θα είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες σε μια τιμή που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη τον Φεβρουάριο που μας έρχεται.

https://secnews.gr/152412/powervision-powerray/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου