Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Πολίτες κυνήγησαν και έπιασαν κλέφτη αλλά πάγωσαν όταν τους έδωσε εξηγήσεις...

Δεν θα ξεχάσουν ποτέ τα πρώτα του λόγια

Πολίτες κυνήγησαν και έπιασαν κλέφτη αλλά πάγωσαν όταν τους έδωσε εξηγήσεις... - Δεν θα ξεχάσουν ποτέ τα πρώτα του λόγια Πολίτες κυνήγησαν έναν κλέφτη στην Πάτρα και κατάφερνα τελικά να τον πιάσουν. Όμως όταν έδωσε εξηγήσεις, όλα άλλαξαν...
Αυτό που συνέβη πριν από λίγες ημέρες στην Πάτρα δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Ενας κατα τα άλλα αξιοπρεπής άνθρωπος, αναγκάστηκε να κλέψει ένα δέμα ξύλα που ήταν τοποθετημένα μέσα σε ένα σακί και βρίσκονταν έξω από supermarket της οδού Ερενστρώλε στην Πάτρα. Περαστικοί από το σημείο τον είδαν και τον κυνήγησαν. Ο ηλικίας περίπου 50 χρονών δράστης έτρεξε μια απόσταση γύρω στα 400 μέτρα, μέχρι να τον πιάσουν και όταν συνέβη αυτό όλοι πάγωσαν με την δικαιολογία του.
"Τα πήρα γιατί κρυώνουν τα παιδιά μου. Μη με ξεφτυλίσετε, συγγνώμη" είπε σοκάροντας όλους όσοι αρχικά έτρεξαν για να κυνηγήσουν ένα κοινό κλέφτη. Η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει πολλούς πολίτες στα όρια της φτώχειας σε τέτοιο βαθμό που φθάνουν ακόμη και στην παρανομία για να επιβιώσουν. Αυτό που επισημαίνουν αστυνομικοί, είναι ότι δεν πρόκειται απαραίτητα για πολίτες με παραβατική συμπεριφορά στο παρελθόν αλλά για άτομα που έχουν φθάσει σε απόγνωση και νοιώθουν πως κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τους βοηθήσει.
http://www.akous.gr/news/polites-kynhghsan-kai-epiasan-klefth-alla-pagwsan-otan-toys-edwse-ekshghseis-video.75102.asp 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου