22 Μαρτίου, 2017

Μποναμάς" αυξήσεων στους Γερμανούς συνταξιούχους ...με τα χρηματα των Ελληνων ! Ζητω στα κομματα που λατρευουν τον ναζιστικη Γερμανια !

Η κρατική σύνταξη στη δυτική Γερμανία θα αυξηθεί από την 1η Ιουλίου κατά 1,9%, ενώ στην πρώην ανατολική Γερμανία θα αυξηθεί κατά 3,6%

Μποναμάς" αυξήσεων στους Γερμανούς συνταξιούχους ...με  τα  χρηματα  των Ελληνων ! Ζητω στα κομματα που λατρευουν τον ναζιστικη Γερμανια !ΑΝ.ΠΑ.2017
Τα 21 εκατομμύρια των Γερμανών συνταξιούχων θα δουν τις συντάξεις τους να αυξάνονται σε ποσοστό ως και 3,6% από τον ερχόμενο Ιούλιο, όπως ανακοίνωσε η Γερμανίδα υπουργός Εργασίας Άντρεα Νάλες, σε μία κίνηση που έρχεται έξι μήνες πριν τη διεξαγωγή των ομοσπονδιακών εκλογών στη χώρα.

Οι αυξήσεις των συντάξεων θα είναι μικρότερες από τις ασυνήθιστα μεγάλες περσινές αυξήσεις, όμως όπως σημειώνει το πρακτορείο Reuters θα ενισχύσουν την ιδιωτική κατανάλωση στη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, η οποία όλο και περισσότερο εξαρτάται από τις καταναλωτικές δαπάνες των νοικοκυριών για την ενίσχυση της οικονομικής ανάπτυξης, καθώς οι εξαγωγές έχουν αποδυναμωθεί.

Η κρατική σύνταξη στη δυτική Γερμανία θα αυξηθεί από την 1η Ιουλίου κατά 1,9%, ενώ στην πρώην ανατολική Γερμανία θα αυξηθεί κατά 3,6%, καθώς η κυβέρνηση θέλει να περιορίσει το “χάσμα” μεταξύ των δύο τμημάτων της.

Σημειωτέον ότι πέρυσι οι συντάξεις αυξήθηκαν κατά 4,25% στη δυτική Γερμανία και κατά 5,95% στην ανατολική Γερμανία, και ήταν οι μεγαλύτερες αυξήσεις των τελευταίων 20 και πλέον χρόνων.

http://www.news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου