17 Μαρτίου, 2017

Με «λάβαρα της Θράκης» στο Ρότερνταμ

Ιδού η προπαγάνδα στη βόρεια Ευρώπη
Μάλλον κοντοζυγώνει η ώρα που και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι θα ανακαλύψουν το πραγματικό πρόσωπο των Τούρκων πρακτόρων που απειλούν την ελληνική κυριαρχία.
Τις τελευταίες ημέρες, κατά τις οποίες η Τουρκία έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης σε ολόκληρη την Ευρώπη, πραγματοποιήθηκαν διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις σε διάφορες πόλεις.
Κεντρικός «πυρήνας», λόγω της απαγορευτικής στάσης που κρατά όσον αφορά τις επισκέψεις πολιτικών της Τουρκίας εν όψει των εκλογών της, είναι η Ολλανδία, όπου ολιγομελείς ομάδες βγήκαν σε κεντρικούς δρόμους για να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στις απαγορεύσεις που επιβλήθηκαν. Μεταξύ αυτών, στους δρόμους του Ρότερνταμ φωτογραφήθηκαν και κάποιοι Τούρκοι, κυματίζοντας τις πράσινες σημαίες της «ανεξάρτητης δυτικής Θράκης» μαζί με τις τουρκικές!

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Δημοκρατία» ο νεαρός στα αριστερά ονομάζεται Καντίρ Αχμέτ και είναι στέλεχος του τουρκοσυλλόγου Δυτικοθρακιωτών Χάγης.
Μάλιστα, στο προφίλ του στο facebook φέρεται ότι δεν δηλώνει υποστηρικτής του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, αλλά των Γκρίζων Λύκων, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει πυρήνες και σε χώρες της βόρειας Ευρώπης.

http://greeknation.blogspot.gr/2017/03/blog-post_468.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου