30 Απριλίου, 2017

3 Τρόποι για να εξαφανίσεις την πιτυρίδα!

Μην ανησυχείς γιατί με τους παρακάτω τρόπους θα πεις αντίο στην πιτυρίδα σίγουρα και θα αποκτήσεις ξανά περισσότερη αυτοπεποίθηση με τα καθαρά και υγιή μαλλιά σου!


1. Συχνό λούσιμο



Ρώτα στο κομμωτήριο σου τι τύπο μαλλιών έχεις, λιπαρά ή όχι γιατί ως άντρας δεν νομίζω να ασχολείσαι με αυτές τις λεπτομέρειες!Μετά αγόρασε ένα σαμπουάν κατά της πιτυρίδας και που να κάνει βέβαια στον δικό σου τύπο μαλλιών. Με δύο ή τρία λουσίματα την εβδομάδα θα σου φύγει πολύ γρήγορα.

2. Απέφυγε τα προϊόντα styling


Δυστυχώς τα διάφορα προϊόντα styling που χρησιμοποιείς όπως το gel, δεν είναι ιδιαίτερα καλά για τα μαλλιά σου. Οπότε αν έχεις έντονη ξηροδερμία μην τα βάζεις για λίγο διάστημα τουλάχιστον. 


3. Φυσικές λύσεις



Αν έχεις αλλάξει πολλούς τρόπους και αποτέλεσμα δεν είδες, τότε δοκίμασε τις φυσικές λύσεις.Τι εννοώ με αυτό; Ότι το λεμόνι ή το αλάτι θα σε απαλλάξουν σίγουρα από το πρόβλημα σου. Αυτό που έχεις να κάνεις αν χρησιμοποιήσεις το αλάτι είναι να τρίψεις το κεφάλι σου και να του κάνεις μασάζ με λίγο αλάτι. Μετά ξεπλένεις καλά τα μαλλιά σου με νερό και λούζεσαι κανονικά. Το αλάτι βοηθάει το τριχωτό της κεφαλής σου να απορροφήσει πιο πολύ το σαμπουάν.

Αν πάλι διαλέξεις το λεμόνι, τότε τρίβεις με μία ή δύο κουταλιές τα μαλλιά σου και μετά σε μια κούπα με νερό, προσθέτεις άλλη μια κουταλιά, τα ανακατεύεις και λούζεσαι με αυτό το μείγμα. Αυτό θα το κάνεις κάθε μέρα για λίγο καιρό και θα δεις πώς θα εξαφανιστεί η πυτιρίδα από το κεφάλι σου!

http://www.the-man.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου