Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

O σατανιστής δημοσιογράφος από την Αχαΐα που τελικά βρήκε τον Θεό

«Είχα γνωρίσει πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας»
O σατανιστής δημοσιογράφος από την Αχαΐα που τελικά βρήκε τον ΘεόΔημοσιογράφος που επί σειρά ετών έθεσε τον εαυτό του στην υπηρεσία του σατανά αποκαλύπτει πως βγήκε νικητής τελικά και βρήκε το Θεό.

Ήταν επι σειρά ετών στην υπηρεσία του σατανά. Ο δημοσιογράφος από την Αχαΐα, εξηγεί πως βγήκε νικητής και τελικά μπήκε στον δρόμο του Θεού.

Ο Ευάγγελος Κουτρουμπέλης από την Αχαΐα άρχισε να πειραματίζεται με το σατανά από την ηλικία των 13 ετών. Η πρώτη του επαφή ήταν μέσω βιβλίων αποκρυφισμού. Πειραματίστηκε με τον κόσμο του αποκρυφισμού μέχρι τα 38 χρόνια του όταν ένας Άγγλος τον μύησε στον πνευματισμό και στις επικλήσεις δαιμόνων.

Τη διαδρομή αυτή την κράτησε ως μυστικό και σήμερα έχοντας επιστρέψει στην αγκαλιά του Θεού λέει στην Espresso: «Το σημαντικότερο είναι ότι τη μεταστροφή μου την αντάμειψε ο Θεός. Βίωσα πολλά θαύματα για να ενισχυθώ και να βοηθήσω αρκετούς που ήρθαν κοντά στο Χριστό».

Σήμερα είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και περιμένει το εγγονάκι του.

«Ήμουν εν μέρει ηθικός αυτουργός στους πρώτους πυρήνες σατανισμού στην Ελλάδα. Είχα γνωρίσει πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας» λέει.

Ο δημοσιογράφος με την προτροπή της συζύγου του ήρθε σε επαφή με πνευματικούς της Ορθοδοξίας. «Κατάφερα να γνωρίσω τον Χριστό» λέει ο ίδιος.

Σημειώνει ότι το 1979 γνώρισε τον Άγγλο σατανιστή και νόμιζε πως μπροστά του ανοίγει ένας συναρπαστικός δρόμος. «Μου έμαθε τις σφραγίδες, τον τρόπο καθαγιασμού και όσα χρησιμοποιούνται στις μαύρες τελετές. Αυτός ήταν ο λόγος που κατάφερα να επικοινωνώ με όλες εκείνες τις καταχθόνιες δυνάμεις», ανέφερε.

Περισσότερα: O σατανιστής δημοσιογράφος από την Αχαΐα που τελικά βρήκε τον Θεό - Akous. Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου