22 Μαΐου, 2017

Δείτε πως αυξάνουν τη παραγωγή στη Κίνα.

Δείτε πως αυξάνουν τη παραγωγή στη Κίνα. Ξυπνήστε πριν να είναι αργά (Βίντεο)
 

            Ο τρόπος που εφαρμόζουν για να αυξήσουν την παραγωγή τους στην ΚΙΝΑ είναι αδιανόητος. Μετά την τεράστια οικολογική καταστροφή που προκάλεσαν στο περιβάλλον οι αγρότες, τα εργοστάσια οι κτηνοτρόφοι και όλοι οι άνθρωποι εκεί, είδαν την παραγωγή τους να πέφτει κατακόρυφα. Δέντρα που έπαψαν να δινουν καρπούς.     
          Μετά απο εντατική έρευνα συνειδητοποίησαν την αιτία! Οι μέλισσες και οι φυσικοί επικονιαστές εξαφανίστηκαν. Τα δηλητήρια που έριχναν εξαφάνισαν τα σημαντικότερα έντομα που χάρη σε αυτά έπαιρναν καρπούς απο τα δέντρα τους.
Μετά την μεγάλη καταστροφή οι Κίνα δεν μπόρει ακόμα να επαναφέρει τους φυσικούς πλυθησμούς, πολλές αυτόχθονες φυλές έχουν εξαφανιστεί οριστικά, και τώρα γίνονται προσπάθειες να τις φέρουν πίσω. Όμως αυτό είναι αδύνατο. Έτσι οι γεωργοί έχουν φτάσει στο σημείο να επικονιάζουν τα λουλούδια με το χέρι! Ναι καλά ακούσατε, με το ΧΕΡΙ! Δηλαδή παίρνουν γύρη σε ένα βαζάκι και ακουμπώντας ένα ένα τα λουλούδια κάνουν την επικονίαση. Φανταστείτε πόση ώρα χρειάζεται ένας άνθρωπος για να κάνει αυτό το πράγμα σε εκατομμύρια λουλούδια, όταν ένα μελίσσι επικονιάζει χιλιάδες το δευτερόλεπτο!

       Το βίντεο αυτό το δημοσιεύω για αφύπνηση! Αγρότες ξυπνήστε! Τα φάρμακα που ρίχνετε στα δέντρα σας σκοτώνουν την μέλισσα! Προσπαθείτε να καταφεύγετε σε βιολογικές λύσεις, η αν αυτό είναι αδύνατο, μην ραντίζετε ποτέ πάνω σε άνθη, και ποτέ πριν το σούρουπο. Αν δεν ξυπνήσετε το μέλλον μας είναι αβέβαιο. Γιατί κάποια στιγμή μπορεί να φτάσουμε και εμείς σε αυτή τη μίζερη κατάσταση....!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/05/blog-post_749.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου