28 Μαΐου, 2017

Συντάξεις χηρείας: Τι ετοιμάζουν οι Απόστρατοι

Μονο ο Σταλιν τους ξεπερνα στην αναλγησια !!!
Οι αποστρατοι ανοιγουν δρομο και για τις χηρες αλλων επαγγελματων !!
 Χήρες κινητοποίηση αξιοπρέπεια
        Συντάξεις χηρείας: Οι Ενώσεις Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας πάνε σε μετωπική με την κυβέρνηση. Τι λένε οι χήρες.


        Την προσφυγή του Συντονιστικού των τριών θεσμικών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών (ΕΑΑΣ-ΕΑΑΝ-ΕΑΑΑ) στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), σχετικά με τις Συντάξεις Χηρείας, ζητώντας αποφάσισαν οι Απόστρατοι.
Στόχοι τους:
-Να γίνει δεκτή η υπό κρίση αίτηση και οι πρόσθετοι λόγοι ακυρώσεως.
-Να ακυρωθεί η προσβαλλόμενη υπ’ αριθ. οικ. 26083/887/7.6.2016 κοινή απόφαση του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών (ΦΕΚ Β΄ 1605/7.6.2016) και κάθε άλλη συναφής πράξη ή παράλειψη της Διοίκησης.
-Να καταδικασθεί το Δημόσιο στη δικαστική τους δαπάνη.


        Στον δρόμοι οι χηρες         Παράλληλα με τις ενέργειες των ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ οι χήρες του συλλόγου ΑΞΙΑ πυκνώνουν τις επαφές τους με κόμματα και φορείς που συμπαραστέκονται ενώ ορόσημο είναι η μεγάλη συγκέντρωση της Τρίτης.
Παράλληλα για την πρσοφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας σημειώνουν πως:« οι θεσμικές Ενώσεις Αποστράτων Αξιωματικών ΕΑΑΣ-ΕΑΑΝ-ΕΑΑΑ (και γι αυτό αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας) έκαναν ένα βήμα παραπάνω.
Προσφεύγουν και κατά του άρθρου 12 του ν.4387/2016 (Συντάξεις Χηρείας) αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι δεν είναι μόνον λόγια και ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για τις οικογένειες των εκλιπόντων συναδέλφων τους αλλά και για το σύνολο των κυριών που πλήττονται από το επαίσχυντο αυτό άρθρο 12 του ν.4387/2016, αφού τυχόν θετική εξέλιξη θα ωφελήσει και αυτές.
Εύγε λοιπόν που ανέλαβαν το κόστος της προσφυγής χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια».
 http://www.armynow.net/syntakseis-xhreias-ti-etoimazoun-apostratoi/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου