28 Μαΐου, 2017

Η πανεύκολη, ανέξοδη λύση για να μυρίζει τέλεια το μπάνιο, πάντα.

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟ


       Γνωρίζουμε ήδη ότι το να τοποθετήσετε φυτά εσωτερικού χώρου στο μπάνιο είναι μία υπέροχη ιδέα.

       Ο λόγος; Βοηθούν στην εξάλειψη των βακτηρίων, απορροφούν την επιπλέον υγρασία και βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα στο μπάνιο προσθέτοντας ταυτόχρονα μία όμορφη πινελιά πράσινου στο χώρο!

       Τώρα όμως, το διαδίκτυο, και ειδικότερα οι bloggers, έχει ξετρελαθεί με έναν ακόμα τρόπο που βελτιώνει και την εικόνα και την ατμόσφαιρα του μπάνιου σας και αυτός δεν είναι άλλος από ένα απλό μπουκέτο από ευκάλυπτο στην ντουζιέρα. Με αυτό τον τρόπο το μπάνιο σας θα γίνει ακόμα πιο καταπραϋντικό.

       Πώς; Ο ατμός και η θερμότητα από το ζεστό νερό βοηθούν τα φυτά να απελευθερώσουν τις αρωματοθεραπευτικές τους δυνάμεις που είναι ευεργετικές για το μυαλό και το σώμα. «Όταν ανοίγεις το ντους το ατμός ενεργοποιεί τα αιθέρια έλαια στο φυτό, τα οποία λειτουργούν ενάντια σε μία σειρά αναπνευστικών προβλημάτων», αναφέρει η blogger Τζόρνταν Ρέιντ σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι η ιδέα αυτή την βοήθησε με τις αλλεργίες της.

       Ταυτόχρονα, όπως εξηγούν άλλοι, το ήρεμο και αναζωογονητικό άρωμα που αναδύεται από τα τα μπουκέτα βοηθούν να αποβάλλετε το άγχος από μία μακρά και δύσκολη μέρα.

       Τώρα, αν δεν βρείτε ή αν δεν είστε φαν του ευκάλυπτου, μπορείτε να προτιμήσετε άλλα φυτά, όπως η λεβάντα, το δεντρολίβανο, η μέντα και οι βλαστοί του λεμονόχορτου. Απλά δέστε την άκρη του μπουκέτου με ένα σπάγκο και βάλτε το σε όποιο σημείο σας βολεύει στο ντους σας.


Πηγή: http://www.zoomblog.org/2017/05/blog-post_18.html#ixzz4iGIrh7iq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου