25 Ιουλίου, 2017

Χρυσός συνταγματάρχης ανέβασε την Ελλάδα στο 1ο σκαλί του βάθρου(ΑΜΕΑ !) Τον ευχαριστουμε !

Έφερε και πάλι χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα! Ποιος είναι ο συνταγματάρχης της τάξης ΣΣΕ 1978 ο οποίος ανέβηκε στο 1ο βάθρο του κόσμου στην παγκόσμια τοξοβολία;
Η τάξη ΣΣΕ 1978, είναι η τάξη του Στρατηγού Κωσταράκου! Η ίδια τάξη έχει αναδείξει και τον Ρωμαίο Ρουμελιώτη ο οποίος έχει φέρει δυο χρυσά μετάλλια στην Ελλάδα ως τοξοβόλος!
Πρόσφατα ο λαμιώτης συνταγματάρχης επέστρεψε με το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές του, αυτή τη φορά από τη Γαλλία.
Ήταν ένας από τους τέσσερις εκπροσώπους της χώρας μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τοξοβολίας Ενόπλων Δυνάμεων που διεξήχθη στην πόλη Fontainebleau.

Ο Ρωμαίος Ρουμελιώτης αρχικά αγωνίστηκε στο ατομικό στην κατηγορία ΑΜΕΑ.




Στον γύρο κατάταξης ο Ρουμελιώτης πήρε την 7η θέση με 535/720, ενώ στον πρώτο νοκ-άουτ αγώνα ήταν εντυπωσιακός επικρατώντας τον Δανού Jesper Modsen με 6-0 σετ.
Η πορεία του Ρουμελιώτη σταμάτησε στα προημιτελικά καθώς γνώρισε την ήττα από τον Ιταλό Fabio Tomasulo με 7-1 καταλαμβάνοντας την 6η θέση στον κόσμο.
Ό,τι δεν κατάφερε ο Ρουμελιώτης στο ατομικό το έκανε στο ομαδικό εκεί όπου μαζί με τον Αμερικάνο Michael Lukow και τον Ρουμάνο Eugen Patru κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο κερδίζοντας τους Ιταλούς Fabio Tomasulo, Roberto Punzo και Bonaventura Bove.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου