21 Αυγούστου, 2017

Αντιδράστε σωστά μετά τις επιθέσεις εντόμων


Τα τσιμπήματα από τα κουνούπια και τα υπόλοιπα έντομα είναι μια πολύ ενοχλητική κατάσταση που μπορεί να επαναληφθεί αρκετές φορές μέσα σε ένα χρόνο. Οι εταιρείες καλλυντικών και δερμοκαλλυντικών προωθούν κάθε χρόνο στην αγορά μια σειρά από εξειδικευμένα προϊόντα για την προστασία και τη φροντίδα του ανθρώπινου δέρματος.

Τα εντομοαπωθητικά είναι ποιοτικά προϊόντα, τα οποία κυκλοφορούν σε ευρεία γκάμα στην αγορά και σημειώνουν μεγάλες πωλήσεις κάθε άνοιξη και κάθε καλοκαίρι. Υπάρχουν αυτά που εφαρμόζονται προληπτικά και διώχνουν μακριά τα κουνούπια, τις μύγες και τα υπόλοιπα έντομα και αυτά που χρησιμοποιούνται μετά τα τσιμπήματα και έχουν επουλωτική δράση.

Το ......... ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Πρόκειται για ένα πρακτικό προϊόν, το οποίο κυκλοφορεί σε μορφή στικ ή στυλό. Κυκλοφορεί στην αγορά χωρίς προσθήκη αλκοόλης, χρωστικές και parabens. Είναι ειδικά μελετημένο για το δέρμα των παιδιών. Επιπλέον, δεν περιέχει αμμωνία και άλλα χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον.

Έχει εξελιγμένη σύνθεση και παρέχει άμεση ανακούφιση σε οποιοδήποτε ερεθισμό του δέρματος. Έχει μαλακά άκρα αφής, που το κάνουν πιο εύκολο στη χρήση. Είναι ιδιαίτερα απαλό. Είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο.

Η άμεση δράση και η αποτελεσματικότητά του στηρίζονται στο φυσικό ενεργό συστατικό Eucalyptus Maculata citriodora. Πρόκειται για απόσταγμα από ένα συγκεκριμένο είδος ευκαλύπτου από την Αυστραλία, ευρέως αναγνωρισμένο για την εξαιρετική εντομοαπωθητική του δράση.

http://www.sofokleousin.gr/archives/353364.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου