11 Σεπτεμβρίου, 2017

Χρυσό μετάλλιο σε ελληνική ετικέτα κρασιού από το Αμύνταιο!


Στον μεγαλύτερο διαγωνισμό κρασιού της Ασίας κατάφερε να αναδειχθεί μια ελληνική ετικέτα. Το ροζέ κρασί «Ιδέες» της οινοποιίας «In Vino Estate» γύρισε με το χρυσό μετάλιο ανάμεσα σε 4.000 συμμετοχές κρασιών από τον διαγωνισμό Asia Wine Trophy.
Η οινοποιία «In Vino Estate» (Κτήμα Εν Οίνω) των αδελφών Τσίπα, με έδρα τον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου και το ροζέ κρασί «Ιδέες» κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο φιγουράροντας δίπλα σε πολλές επώνυμες διεθνείς ετικέτες. 
Συγκεκριμένα μετά την μεγάλη διάκριση πέρυσι με χρυσό μετάλλιο στην Γερμανία για το λευκό κρασί «Στάλα Χρυσή» στον διεθνή διαγωνισμό Berlin Wine Trophy, ακολούθησε φέτος τον Ιούνιο στον ίδιο διαγωνισμό ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο για το ερυθρό κρασί «Οινόημα», αφού προηγουμένως και οι τρείς ετικέτες είχαν λάβει την διαπίστευση στο Λονδίνο από τον μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό τον Decanter World Wine Awards με χάλκινα μετάλλια ανάμεσα σε 17.000 ετικέτες από όλο τον κόσμο.
O οινοποιός Α. Τσίπας δήλωσε:
«Αισθανόμαστε υπερήφανοι γι’ αυτή την επιβράβευση εμείς και οι συνεργάτες μας. Όλες οι ετικέτες μας πήραν χρυσό μετάλλιο εδραιώνοντας το σήμα της «InVino

Estate» διεθνώς. Αποδείξαμε ότι με προσήλωση στην ποιότητα και τις προσεκτικές οινοποιήσεις, τα κρασιά μας μπορούν να σταθούν επάξια δίπλα σε διεθνώς καταξιωμένες ετικέτες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχία αυτή. Η «In Vino Estate» αφιερώνει και αυτό το βραβείο στους εξαιρετικούς συνεργαζόμενους αμπελουργούς και στην σύμβουλο οινολόγο Άρτεμη Τουλάκη – Ρούφα, που απέδειξε για άλλη μια φορά με επιστημονική συνέπεια το απαράμιλλο ταλέντο της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου