02 Σεπτεμβρίου, 2017

RTL δημοσκόπηση: το 90% λέει ΟΧΙ στην απόσυρση των σταυρών του Lidl από της εκκλησίες της Σαντορίνης

sudinfo.be: κίνημα μποικοτάζ του lidl από έλληνες και μη

To Lidl απαριθμεί πολά ελληνικά προιόντα στα ράφια του. Αυτά συμβολίζονται από μια φωτογραφία ενός χαρακτηριστικού τυπικού ελληνικού τοπίου.
Στην περίπτωση αυτή είναι οι τρούλοι μιας ελληνικής εκκλησίας (επομένως ορθόδοξη). Το θέμα είναι ότι το Lidl επέλεξε να σβήσει όλους τους σταυρούς που εμφανίζονται στην φωτογραφία. Αυτό είναι που σκανδάλισε όχι μόνο τους Έλληνες αλλά επίσης όλα τα πρόσωπα που γνωρίζουν αυτό το τοπίο.

Το Lidl, που πουλάει ελληνικά προιόντα της μάρκας Eridanous, σκανδαλίζει πολυάριθμα πρόσωπα που προσανατολίζονται να μποικοτάρουν την αλυσίδα καταστημάτων του.
Την εποχή των « fake news », ορίστε και οι « fake εικόνες »…
Πολυάριθμοι χρήστες του διαδικτύου προσανατολίζονται να μποικοτάρουν τα Lidl.sudinfo.be 1.8.17

Παράλληλα η δημοσκόπηση που πραγματοποεί η τηλεόραση RTL του Βελγίου για το αν συμφωνούν οι όχι οι πολίτες στο όνομα του σεβαμού της διαφορετικότητας και του μη αποκλεισμού καμιάς θρησκευτικής πίστης ν΄αποσύρονται από τις συσκευασίες οι σταυροί από τις εκκλησίες στις φωτογραφίες με τοπία από τα ελληνικά νησιά το 90% των συμμετεχόντων απαντούν όχι δεν θα πρέπει να υφίσταται η απόσυρση των σταυρών.rtl

Αναλυτικά το 89% λέει ΟΧΙ.

το 6% απαντά ΝΑΙ.

το 3% δεν εκφράζει γνώμη.



Eνδεικτικό του ενδιαφέροντος που έχει προκληθεί είναι ότι το άρθρο του RTL έκανε ως τώρα πάνω από 20.000 μοιράσματα στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου