21 Ιανουαρίου, 2018

Συλλαλητήριο Θεσσαλονίκη: 500.000 Έλληνες στις επάλξεις – Οι συγκλονιστικές εικόνες που προκαλούν ανατριχίλα

Ενώ η τηλεοπτική και δημοσιογραφική πορνεία από βρωμερή ΕΡΤ έως κι όλα τ’ άλλα βοθροκάναλα, μούγγα στη στρούγγα !!!

Η δε επίσημη ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας μ’ εντολή του κουμμουνιστή Τόσκα, το μισό εκατομμύριο κόσμου το έδωσε για 30 χιλιάδες!!!


Γιά 500000 ἔκαναν λόγo οἱ διοργανωτές.

Μεγάλο πλῆθος, δυνατός παλμός: «Ἡ Μακεδονία εἶναι μία καί εἶναι ἑλληνική».












ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI – MOTIONTEAM / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ


Το μεγάλο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης συγκέντρωσε με τις πρώτες εκτιμήσεις σχεδόν μισό εκατομμύριο κόσμο. Ελάχιστοι πίστευαν σε τόσο μεγάλη συσπείρωση. Πάνω από κάθε προσδοκία, πέρα από πολιτικές και συμφέροντα, συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στην παραλία της Θεσσαλονίκης, για να βροντοφωνάξουν ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι μια και Ελληνική. Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό παρακάτω, που αναδεικνύει την οντότητα και την ιδιαιτερότητα αυτού του τεράστιου συλλαλητηρίου:

















ΟΛΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΕΔΩ:https://diafimiseto.wordpress.com/2018/01/21/

1 σχόλιο:

  1. Αλέξανδρος Κρουσόβαλης
    44 λεπτά ·
    Τελικά ο ήλιος της Βεργίνας,ο ήλιος του Φιλίππου,ο ήλιος του Μεγάλου Αλεξάνδρου,ο ήλιος όλης της Ελλάδος και όλων των ανά τήν γή Ελλήνων ,παρά τήν έντονη συννεφιά έλαμψε λαμπρότατος εδώ στήν Θεσσαλονίκη μας .Μένει να δούμε πόσους και ποιούς φώτισε,, πόσους και ποιούς τύφλωσε με τήν λάμψη του εδώ στήν Ελλάδα,γιατί το σίγουρο είναι οτι στά Σκόπια [πρώην Δαρδανία και ύστερα Βαρδάσκα Μπανοβίνα και τώρα ιμιτασιόν ή γιαλαντζί ή μαιμού Μακεδονία ,σίγουρα τούς τύφλωσε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή