07 Ιανουαρίου, 2018

Sparta Beer: Τώρα έχουμε τη δική μας μπίρα!


Κάτι μοναδικό συμβαίνει τον τελευταίο χρόνο στον τόπο μας: η “Λακωνική Ζυθοποιία” παράγει με μεγάλο μεράκι τη Sparta Beer, την πρώτη λακωνική φρέσκια μπίρα με ελληνικές βύνες και νερά από τις πηγές του Ταϋγέτου.
Έχοντας υψηλά ιδανικά στη γεύση και την ποιότητα, η “Λακωνική Ζυθοποιία” διαθέτει δύο ποιοτικά είδη μπίρας: Lager και American Pale Ale. Με εξαιρετικό χρώμα και γεμάτη γεύση, είναι σε θέση να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Με αγάπη για τον τόπο, οι εμπνευστές της Sparta Beer επιλέγουν να χρησιμοποιούν μόνο αγνά υλικά και αποκλειστικά ελληνικές πρώτες ύλες.
Οι μπίρες που κυκλοφορούν με την ετικέτα Sparta Beer είναι οι:

Μία αφιλτράριστη και απαστερίωτη με γεμάτο σώμα μπίρα. Χαρακτηριστικά της η βυνώδης γεύση και οι διακριτικοί ευρωπαϊκοί λυκίσκοι που προσδίδουν μία μέτρια πικράδα στην επίγευση.

AMERICAN PALE ALE SPARTA


Μία αφιλτράριστη και απαστερίωτη ανοικτού κεχριμπαρένιου χρώματος μπίρα. Εξωτικοί λυκίσκοι προσδίδουν αρώματα ανθέων και εσπεριδοειδών και μια μέτρια προς έντονη πικράδα στην επίγευση.
Βρείτε αυτή που ταιριάζει στo δικό σας γούστο κι απολαύστε εξαιρετικά αρώματα και πλούσια γεύση!Η Λακωνία έχει πλέον τη δική της μπίρα, που παράγεται από τους δικούς της ανθρώπους.
Αναζητήστε τη Sparta Beer σε επιλεγμένα καταστήματα. Βάλτε τη λακωνική μπίρα στη ζωή σας και διαδώστε τη παντού!
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΕΔΩ>>>http://laconialive.gr/sparta-beer-53 π.μ.

3 σχόλια:

  1. Αν θά ήθελε κάποιος να αγοράσει για το σπίτι, από που θα μπορούσε? Είμαι μυστικό ? Εδώ στην Σπάρτη δεν ξέρει κανείς, η καμώνεται πως δεν γνωρίζει. Παρακαλώ αν γνωρίζετε, ενημερώστε δημόσια. Μέχρι στιγμής την πίνω στο "έμπα στο ψητό" στην κεντρική πλατεία Σπάρτης. Στα τοπικά σούπερ που έψαξα, βασιλεύει η γνωστή Αθηναϊκή......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την έχει η Αλεξάνδρα το μίνι μάρκετ στου Μανδρωζου τις βενζίνες από κάτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή