10 Ιουλίου, 2016

ΥΠΟΥΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ Η' ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗ !

ΤΥΧΑΙΑ  ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ,  ΕΠΕΣΑ  ΣΕ  ΕΝΑ  ΑΡΘΡΟ  ΠΟΥ  ΕΞΗΓΕΙ ΟΤΙ  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΜΙΑ  ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ  ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ  ΧΡΩΜΑΤΟΣ    ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΠΟΛΥ  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ  ΓΙΑ  ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ   ΑΝΤΙΛΗΨΗ  ΤΗΣ  ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ  ΖΩΗΣ !
Και εχει  εισχωρησει παντου ! Ειδικα στην Ελλαδα  τα τελευταια 40 χρονια  απολαμβανει  σκανδαλωδη προστασια απο ολα τα κομματα.

        Οι ορδές των αφιονισμένων οπαδών της πολιτικής ορθότητας και της αστυνομίας της σκέψης που εφορμούν με σημαίες τον «αντιρατσισμό», την «ισότητα», την «διαφορετικότητα» και άλλα εύηχα, έχουν ξαμοληθεί σε κάθε γωνιά του πλανήτη κυνηγώντας ανηλεώς «αντιφρονούντες» και επιβεβαιώνοντας την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς σε κάθε τομέα της σύγχρονης ζωής. 
        Τα άτομα και ομάδες αυτές δρουν ακούραστα και ανεξέλεγκτα στο διαδίκτυο ή και «ακτιβιστικά», έχοντας ισχυρούς πόρους και την αμέριστη συμπαράσταση, ακόμα και καθοδήγηση του συστήματος, παρόλο που ορισμένοι παραμυθιάζονται ότι τάχαμου «πολεμούν» το  σύστημα. Σε Ευρώπη και Αμερική, τα ονόματα και οι λέξεις καμιά φορά διαφέρουν. Η ουσία είναι η ίδια. Και η λαίλαπα είναι η ίδια. 
          Στις ΗΠΑ οι λεγόμενοι Social Justice Warriorsή συνοπτικά SJW (Πολεμιστές Κοινωνικής Δικαιοσύνης(ΠΚΔ)), μια μάστιγα που δρα εδώ και περισσότερο από 150 χρόνια στη Δύση, τα τελευταία 30 χρόνια έχουν καταφέρει η ιδεολογία τους να αποκτήσει την δεσπόζουσα θέση.
         SJW's είναι οι Social Justice Warriors (Πολεμιστές Κοινωνικής Δικαιοσύνης(ΠΚΔ)) στις ΗΠΑ. Με λίγα λόγια η συνομοταξία των νεαρής ηλικίας στρατευμένων χρήσιμων ηλίθιων που πολεμούν υπό την σημαία της πολιτικής ορθότητας, δίνοντας "μάχες" κυρίως μέσω των social media. 
  Η Ελίτ και τα media δεν χάνουν καθόλου χρόνο να κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά σου και να διαμορφώσουν τα μυαλά τους έτσι όπως θέλουν. Είναι ο ρόλος σου να τα προστατεύσεις από τον εν λόγω κίνδυνο!
     Οι ΠΚΔ δεν αισθάνονται μόνο την ανάγκη να υπαγορεύουν στους πάντες τι πρέπει να λένε και να σκέφτονται, αλλά προχωρούν σε στιγματισμό, εκφοβισμό, κατατρομοκράτηση, διαπόμπευση, κοινωνική και επαγγελματική απομόνωση, έως και εξόντωση, έχοντας media, κράτος και παρακράτος με το μέρος τους. Για αυτό είναι αμείλικτοι.

«Είναι οι Πολεμιστές Κοινωνικής Δικαιοσύνης, οι SJWs, οι αυτόκλητοι αστυνομικοί της σκέψης που τρέχουν σε κατάσταση αμόκ σε όλη τη Δύση από την αυγή της εποχής της πολιτικής ορθότητας στη δεκαετία του 1990. Τα χαρακτηριστικά τους προσδιορίζονται ως εξής:

- Έχουν μια φιλοσοφία ακτιβισμού για χάρη του ακτιβισμού

- Είναι αφιερωμένοι στο να εξαλείψουν κάθε συμπεριφορά που εκείνοι κρίνουν προβληματική, «προσβλητική» ή απαράδεκτη σε άλλους.

- Έχουν την συνήθεια να ορίζουν ένα άτομο κατά κύριο λόγο από το φύλο του, τη φυλή του και τον σεξουαλικό του προσανατολισμό (ενώ την ίδια στιγμή κατηγορούν τους άλλους ως «ρατσιστές», «σεξιστές» κλπ).

- Ιεραρχούν την ηθική με βάση την ταυτότητα του φύλου, της φυλής, και του σεξουαλικού προσανατολισμού.

- Έχουν μια σχεδόν θρησκευτική πίστη στην «ισότητα», την «ποικιλομορφία» και την αναπόφευκτη «πρόοδο».

- Ως εκ τούτου θεωρούν «αιρετικούς» όλους όσους δεν είναι SJWs όπως αυτοί.

- Έχουν την βεβαιότητα ότι είναι οι μόνοι πραγματικοί και έγκυροι «υπερασπιστές των καταπιεσμένων».

- Έχουν τη συνήθεια να απαιτούν οι απόψεις τους να κατοχυρώνονται ως κοινωνικά έθιμα και νόμος του κράτους.

- Έχουν την τάση να προβάλλονται με μια αριστερή πολιτική ταυτότητα.

- Είναι φανατικά πρόθυμοι να αρνηθούν την επιστήμη, την ιστορία, τη λογική, ακόμα και παλαιότερα λόγια τους ή οποιαδήποτε άλλη πτυχή της πραγματικότητας που έρχεται σε αντίθεση με την τρέχουσα αφηγηματική τους.
 
''Αν δεν ξέρεις ότι σε αυτές τις συνθήκες ήσουν πιο χρήσιμος, πετώντας  πέτρες στο δρόμο, είσαι ή ανόητος  ή εισαι  συνειδητά χρήσιμος στο σύστημα, που πριν αντιπάλευες. Δηλαδή, ένας κατά Λένιν χρήσιμος ηλίθιος. Με ημερομηνία λήξης μόλις πάψεις να είσαι χρήσιμος.''
ΕΙΝΑΙ  ΟΙ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΔΕΙΓΜΑΤΑ  ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ?




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου