10 Νοεμβρίου, 2016

Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ !

    Στην εφημεριδα ''Μακεδονια'' της 12 Ιουν 1966 υπαρχει μια ειδηση που πρεπει να μας προβληματισει !
     Ο Συνδεσμος Γερμανων Αλεξιπτωτιστων οργανωσε μια τελετη μνημης με την ευκαιρια της συμπληρωσης 25 ετων απο την μαχη της Κρητης !
    Την 21 Μαιου 1966 , 350 μελη του συνδεσμου αλεξιπτωτιστων με τις οικογενειες τους συγκεντωθηκαν στην πολη ''Κουρ Χαουζ Ραφελμπεργκ'' στο Ρουρ.
     Εγινε μνημοσυνο απο καθολικο και διαμαρτυρομενο ιερεα.
     Ο αποστρατος συνταγματαρχης Μπεμλερ που πολεμησε στην Μαχη της Κρητης εδωσε διαλεξη με φωτογραφικο υλικο και ανελυσε την αποτυχια και την ηττα των γερμανων στην Κρητη.
    Την τελετη παρακολουθησαν γερμανοι στρατιωτικοι εν ενεργεια !
    Στην τελετη εξεχουσα θεση κατειχε ο γερμανος ναζιστης στρατηγος Στουτεντ. Ο οποιος ευθυνεται για την σφαγη στο Κοντομαρι και στην Καντανο της Κρητης !
    Ο Στουτεντ θα φανταζε ως σουπερ ηρωας μπροστα στα ματια των στρατιωτικων συναδελφων του ,οπως το ιδιο θα φανταζε υπερηρωας και μπροστα στα μικρα γερμανοπουλα.
    Το συμπερασμα ειναι οτι ο ναζισμος το 1966 ειχε σεβαστη και υπολογισιμη θεση μεσα στην γερμανικη κοινωνια και μεσα στον στρατο !
    Το 1966 ελληνες μεταναστες δουλευαν στα γερμανικα εργοστασια και οι ναζιστες συγκεντρωνονταν με την ευλογια του κρατους και ανελυαν γιατι και  πως  εχασαν στον Β Παγκοσμιο Πολεμο!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου