Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΔΙΔΑΞΕ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ .....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΑ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΔΙΔΑΞΕ  ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ  ΣΤΟΝ  ΤΟΥΡΚΟ .....
              Το Χάρο με τα μάτια του είδε ένας τούρκος σκοπός σε φυλάκιο του Έβρου.

             Όλα ξεκίνησαν, όταν μετά από άσεμνες χειρονομίες που έκανε προς τον Έλληνα σκοπό, ο δεύτερος, αφού πέρασε τον ποταμό κολυμπώντας και διέσχισε περίπου 100 μέτρα ξηράς έφτασε στον Τούρκο σκοπό όπου και τον ξυλοκόπησε άγρια.

           Συγκεκριμένα ο Καταδρομέας αλεξιπτωτιστής Αθανάσιος Βουτσκογλου από το Κιλκίς εκτελούσε την υπηρεσία του σε φυλάκιο δίπλα στον ποταμό Έβρο.


             Καθώς λοιπόν ερευνούσε την περιοχή με τα κυάλια, αντίκρισε έναν Τούρκο στρατιώτη ακριβός στην απέναντι μεριά του ποταμού να του κάνει άσεμνες χειρονομίες και να του δείχνει όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, τα γ@ννητικ@ του όργανα.

            Η αντίδραση του ήταν άμεση και περνώντας τον ποταμό κολυμπώντας βρέθηκε πίσω από τον Τούρκο όπου και τον αιφνιδίασε ρίχνοντας του χαστούκι.

           Λιπόθυμος πλέον ο Τούρκος λόγο του ότι ο Βουτσκογλου είναι κρεοπώλης και χειροδύναμος, μην μπορεί να αντιδράσει τον παρέλαβε ασθενοφόρο.
          Συνάντηση έχουν απόψε οι υπουργοί εξωτερικών των δυο χωρών για το θέμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου