Ο Ε.Φ.Ε.Τ, και συγκεκριμένα η Περιφερειακή... Διεύθυνση Κεντρικής
Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος
"Επίσημος έλεγχος μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων", μετά τη
διενέργεια δειγματοληψίας σε αλλαντικά και σε συνεργασία με το
Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας, διαπίστωσε την ύπαρξη
του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp.
Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία "λουκάνικο χωριάτικο Si νωπό", βάρους 0,310Kg, με αριθμό παρτίδας 201505180021, ημ. παραγωγής 18-05-2015, ημ. λήξης 27-06-2015, το οποίο παράγεται από την εταιρεία "Γκασνάκης Γ. Αντώνιος", που εδρεύει στo Καμποχώρι Ημαθίας.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ απαίτησε την άμεση ανάκληση - απόσυρση του συνόλου του εν λόγω προϊόντος από την εταιρία και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, φωτογραφία κάτωθι, να μην το καταναλώσουν.
http://www.newsnowgr.com/
Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία "λουκάνικο χωριάτικο Si νωπό", βάρους 0,310Kg, με αριθμό παρτίδας 201505180021, ημ. παραγωγής 18-05-2015, ημ. λήξης 27-06-2015, το οποίο παράγεται από την εταιρεία "Γκασνάκης Γ. Αντώνιος", που εδρεύει στo Καμποχώρι Ημαθίας.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ απαίτησε την άμεση ανάκληση - απόσυρση του συνόλου του εν λόγω προϊόντος από την εταιρία και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, φωτογραφία κάτωθι, να μην το καταναλώσουν.
http://www.newsnowgr.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου