02 Νοεμβρίου, 2016

Ποιο φαγητό υπάρχει στο ψυγείο μας και συνδέεται άμεσα με τον καρκίνο

Προειδοποίηση σοκ από γιατρούς: Ποιο φαγητό υπάρχει στο ψυγείο μας και συνδέεται άμεσα με τον καρκίνο.

Αυτές οι συνέπειες δεν επηρεάζουν μόνο τα παιδιά. Οι πατεράδες που έτρωγαν χοτ ντογκ πριν συλλάβουν παιδί έχουν περισσότερες πιθανότητες να κληροδοτήσουν τον καρκίνο στα παιδιά τους και οι έγκυες γυναίκες που έτρωγαν χοτ ντογκ είναι περισσότερο πιθανό να αναπτύξουν όγκο στον εγκέφαλο.

Γιατί είναι τόσο επικίνδυνα τα χοτ ντογκ;

Όλα έχουν να κάνουν με τα νιτρικά άλατα. Τα νιτρικά άλατα χρησιμοποιούνται σαν συντηρητικά για το κρέας. “Δυστυχώς, όταν μαγειρεύονται ή διασπώνται στο στομάχι, τα νιτρικά άλατα σχηματίζουν νιτροζαμίνες, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο στα μικρά παιδιά και τις έγκυες γυναίκες”.

Τι να κάνετε;

Τι μπορεί, λοιπόν, να κάνει κανείς για να είναι ασφαλή τα παιδιά του; Το καλύτερο πράγμα είναι να αποφεύγει τα χοτ ντογκ και όλα τα επεξεργασμένα κρέατα ή γενικότερο το κρέας. Τα βιολογικά τρόφιμα δεν είναι και πάντα εγγυημένα ασφαλή.


Είναι ακόμη σημαντικό να μειώσετε ή να σταματήσετε να τρώτε λαχανικά που καλλιεργούνται με λιπάσματα. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, τα λιπάσματα περιέχουν νιτρικά άλατα.

Δείτε περισσότερα: http://www.fimes.gr/2016/11/hot-dog-leuxaimia/#ixzz4OppiGI8q


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου