«Πλεόνασμα 5 έως 7 δισεκ. ευρώ» πέτυχε το 2016 η Γερμανία ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΑΘΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ !
Τα χρήματα έχουν ήδη προσημειωθεί ώστε να δαπανηθούν σε προγράμματα ενσωμάτωσης προσφύγων. ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ !!!!!!!! ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΕ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ???
REUTERS/Hannibal Hanschke Δημοσιονομικό πλεόνασμα 5 έως 7 δισεκατομμυρίων ευρώ πέτυχε η Γερμανία το 2016, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου Reuters.
Τα χρήματα έχουν ήδη προσημειωθεί ώστε να δαπανηθούν σε προγράμματα ενσωμάτωσης προσφύγων στη γερμανική κοινωνία.
Το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας θα δημοσιοποιήσει τα επίσημα στοιχεία εκτέλεσης του περσινού προϋπολογισμού μέσα στις επόμενες ημέρες.
Το 2015, η Γερμανία είχε πετύχει πλεόνασμα σχεδόν 13 δισεκατομμυρίων ευρώ, που διοχετεύτηκαν σε ένα ειδικό ταμείο για τη διαχείριση των προσφυγικών εισροών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου