09 Ιουλίου, 2018

Αυτοκτονία 15χρονου: Το πάρτι με συμμαθητές και το σημείωμα που κατονομάζει πρόσωπα

Αλέξανδρος Καλαφάτης



«Μαμά, μπαμπά, αδερφέ μου, σας αγαπάω. Θέλω να εκδικηθείτε τους… για ότι μου έκαναν».

Αυτό ανέφερε στο σημείωμα που άφησε πίσω του πριν αυτοκτονήσει ο 15χρονος μαθητής, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο μπαλκόνι του σπιτιού του στην Αργυρούπολη.

Πληροφορίες της HuffPost Greece αναφέρουν ότι ο 15χρονος είχε γυρίσει από πάρτυ συμμαθητών του, όπου πιθανότατα δέχθηκε bullying (και μάλλον όχι για πρώτη φορά).

Ο 15χρονος, μαθητής Γυμνασίου της Αργυρούπολης, μπήκε στο σπίτι το βράδυ του Σαββάτου, έφτιαξε μία αυτοσχέδια θηλιά και αυτοκτόνησε στο μπαλκόνι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, στο σημείωμα που άφησε πίσω του κατονομάζει έναν προς έναν τους συμμαθητές του που τον κορόιδευαν.

Ο 15χρονος, ο οποίος έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό (πρωτοετή φοιτητή), βρέθηκε νεκρός από τους γονείς του, μόλις αυτοί γύρισαν στο σπίτι από βραδινή έξοδο.

Ο πατέρας του παιδιού είναι γνωστός στην Αργυρούπολη από τη συμμετοχή του στα κοινά.

Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, που ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να «χτενιστεί» το σπίτι του παιδιού αλλά και όλοι οι λογαριασμοί του στα social media.

Με τον τρόπο αυτό δεν αποκλείεται να βρεθούν μηνύματα με αποδέκτη τον 15χρονο, τα οποία ενδεχομένως είχαν υβριστικό περιεχόμενο.

*Εάν σκέφτεστε την αυτοκτονία ή εάν ανησυχείτε για κάποιον δικό σας καλέστε στο 1018, τη γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου