Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

Με λαμπρότητα τα εγκαίνια του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου Αφυσσού


23/07/2019
Με κάθε επισημότητα εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Κυριακής 21 Ιουλίου 2019 το Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Αφυσσού, το οποίο αποτελούσε επιθυμία ετών των κατοίκων της περιοχής.
Τα εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ Ευστάθιος. Μετά την κοπή της κορδέλας και την είσοδο των παρευρισκόμενων στο κτήριο, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας συνεχάρη όλους όσοι συνέβαλαν στο θεάρεστο αυτό έργο υπογραμμίζοντας το πνεύμα ομόνοιας που πρέπει να επικρατεί σε κάθε κοινωνία, ως βασικός παράγοντας προόδου.
Για την ολοκλήρωση του έργου και την σπουδαιότητά του για την τοπική κοινωνία, μίλησαν στη συνέχεια ο πρώην Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αφυσσού «Οι Διόσκουροι» κ. Νίκος Μαλικώτσης, η εκπρόσωπος του Τμήματος Γυναικών κ. Παναγιώτα Μητροπούλου και ο νυν Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Γιαννακόπουλος, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να επισημάνουν και τη σημαντική προσφορά του εφημέριου του χωριού π. Θεόδωρου Χάρακα όπως και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η συντονίστρια της εκδήλωσης, εκπαιδευτικός κα Δέσποινα Παπαδοπούλου, ανέγνωσε ένα σύντομο ιστορικό της Ενορίας Αφυσσού, το οποίο που επιμελήθηκε ο επίσης εκπαιδευτικός Νικόλαος Κουφός.
Στη συνέχεια οι γυναίκες του χωριού προσέφεραν σε όλους γλυκίσματα που είχαν φτιάξει με μεράκι για την ημέρα αυτή.
(φωτογραφίες: apela.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου